Time Out! IV in Utrecht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Stadsschouwburg Utrecht viert de start van het nieuwe theaterseizoen op zaterdag 4 september met het theatrale dansfeest Time Out! IV. Aanvang: 21.00 uur. Het thema dit jaar: Taste it! Iedere ruimte heeft zijn eigen smaak, proef kleine beetjes van alles of geniet (maar met mate) in het groots! Dresscode: tastefull or tasteless as you like it!

Douwe Egbertszaal: Spicy! Gary Global opent de avond op de grootste dansvloer van Utrecht: het podium van de Douwe Egbertszaal. Later op de avond geeft Tashas World hier een concert. Met haar mix van jazz, nu soul en hip hop veroverde Natasha Slagtand eerst de rest van de wereld voordat haar vaderland Nederland ook in de gaten kreeg wat voor talent zij was. Eerder was zij samen met haar 9-koppige band o.a. te zien op vrijwel alle grote Nederlandse popfestivals, waaronder het Bevrijdingsfestival Utrecht 2004. Tenslotte nemen Wannabe a star & Miss B-have oftewel dj Johanneke en pj (performer jockey) Bianca plaats achter de draaitafels en in de paal voor hun spectaculaire dj / paaldans act. Deze dames zijn met hun soul-orientated dance graag geziene gasten in de hipste clubs van Nederland waaronder de Jimmy Woo in Amsterdam. Veejay EK ondersteunt alle acts met smakelijke visuals en ook de videowall wordt door hem gevoed met beelden. Danzadecor kleedt de rest van de schouwburg van binnen en van buiten smaakvol aan.

ZINDERING: Mellow! De ZINDERING huis djs van MFP Collective krijgen tijdens deze avond hulp van een heel bijzondere gast. Jules Deelder komt met zijn koffer met jazzplaten naar Utrecht! Voor de inwendige mens poken we de barbecue eens lekker op!
Hekmanfoyer: Heavy Stuff! Op een theatraal dansfeest horen ook niet-muzikale onderdelen. Daarom in deze ruimte poetry and spoken word met o.a. Neske Beks en Tsjitske Jansen.
Singel: Classic Style Wie oververhit is geraakt door alle acts kan op het zwoele terras aan de singel uitpuffen. Vanaf het water speelt strijkkwartet Zanobi rustgevende klassieke klanken.

Time Out! IV Taste it!
Stadsschouwburg Utrecht
Lucas Bolwerk 24 in Utrecht
zaterdag 4 september v.a. 21.00 uur
prijs: 16
reserveren: www.stadsschouwburg-utrecht.nl
telefonisch reserveren: 030 230 20 23 ( v.a. maandag 23 augustus, ma t/m za 11.00 17.00 uur)

Time Out! IV is onderdeel van het Utrecht Uitfeest. Op 4 en 5 september viert Utrecht de opening van het culturele seizoen. Meer informatie vindt je op www.uitfeest.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws