FFWD Dance Parade Afterparty (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 14 augustus is het alweer tijd voor de achtste editie van de FFWD Dance Parade in Rotterdam. Het belooft wederom een hete optocht te worden dwars door de binnenstad. Na de route zal de karavaan van houseklanken stoppen op het terrein van het eindfeest.

Club Las Palmas zal dit jaar niet te vinden zijn in de line up van wagens, maar zal met een onvervalste after party van zich laten horen. Geen ellenlange rijen met djs, maar terug naar de essentie van de housemuziek met slechts 1 dj achter de decks; Miss Monica! Zes uur lang!

De ongekroonde koningin van de Nederlandse dancemuziek zal voor het eerst sinds haar comeback een FFWD After Party opluisteren. Waar kan ze dat beter doen dan in Club Las Palmas? Al eerder dit jaar was Club Las Palmas het toneel voor het eerste optreden van haar officile comeback. Een avond die elke bezoeker zeker nog in het geheugen gegrift zal staan. Naast Miss Monicas 6 uur set, is er deze avond vocale ondersteuning van MC Nova en zijn er de spectaculaire visuals van Photonic.

Het Go Play Caf wordt tijdens de FFWD After Party gehost door Retro Mania. Resident djs Edwin Bazen en Dwin zullen de gehele avond houseclassics op de draaitafels leggen.

Kortom, Club Las Palmas zal ook deze avond weer zorgen voor een onvervalst avondje heet uitgaan in dancestad nummer n...

Phono geeft vrijkaarten weg. Hebben? Surf dan snel naar Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws