Vierde editie van 5 Days off (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 14 juli gaat de vierde editie van 5 Days Off van start. Bij organisatoren Melkweg, Mojo Concerts en 5voor12 (Belgi) stijgt de spanning naarmate deze datum nadert. Melkweg en Paradiso zullen hun deuren openen voor een ware vijfdaagse van elektronische muziek. 5 Days Off 2004 zal groter, afwisselender en nog vernieuwender in programmering zijn dan de voorgaande edities. Hieronder een aantal nieuwtjes en achtergrondinfo over een aantal topartiesten van het festival.

limiet gesteld aan passe-partouts
Naast de dagkaarten die verkrijgbaar zijn voor de vijf festival-avonden in de Melkweg en de drie avonden in Paradiso zijn er voor 5 Days Off uiteraard ook passe-partouts (member cards) verkrijgbaar. Deze zijn exclusief te reserveren via de website, www.5daysoff.nl. Gezien de grote belangstelling tot nu toe is besloten een limiet te stellen aan het aantal passe-partouts dat verkocht wordt. Er zijn nu nog passen beschikbaar, maar deze zullen waarschijnlijk snel uitverkocht zijn!

Passe-partouts geven toegang tot alle programmaonderdelen binnen het festival en zijn bovendien ook geldig voor 10 Days Off, 16 t/m 26 juli in Gent, Belgi. Zie www.10daysoff.be. De passen kosten 65,00 - Melkweg of Paradiso lidmaatschap niet nodig!

www.5daysoff.nl uitgebreid
De www.5daysoff.nl website is inmiddels uitgebreid en ge-update en bevat nu onder andere:

BIOS: info over alle artiesten uit de line-up van 5- en 10 Days Off is nu ook online te vinden.

STREAMING: luister hier via live-streams naar albums en live-sets van meer dan 20 artiesten die op 5 Days Off 2004 zullen schitteren. Antal op 5 Days Off 03, Jamie Lidell live op Lowlands, een dj set van Ricardo Villalobos op VolTT... en veel meer. Met dank aan 3voor12!

EXTRA FEATURES: artwork, audio/video, pictures en een interactieve draaitafel!

wijziging programma zaterdag Melkweg
Er is n wijziging te melden in de line-up van 5 Days Off, betreffende de zaterdagavond in de Melkweg. Het optreden van Lyrics Born is afgelast, de oorzaak hiervoor ligt in de persoonlijke sfeer. Life Savas (Quannum) gaat wel gewoon door en gelukkig is er vervanging gevonden voor Lyrics Born. De line-up in de Oude Zaal van de Melkweg wordt deze avond als volgt:
Life Savas, DJ D Sharp (Quannum) & Mike Relm Tour.
Zij worden bijgestaan door Melkweg resident dj Chaos & friends.
De line-up van Melkweg The Max en Paradiso blijft ongewijzigd!

phono geeft diverse 5 Days Off prijzen weg
Phono geeft diverse 5 days Off prijsvragen weg. Surf snel naar Give Aways!

Het volledige programma, inclusief informatie over alle optredende artiesten, is te vinden op www.5daysoff.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws