Rock ster Tommy Lee draait zaal leeg

Partyscene Redactie | 28 juni 2004
headlines


Het kan wel eens gebeuren dat de muziekkeuze van een dj niet echt overeenstemt met de smaak van het publiek. Maar om dan meteen de zaal uit te lopen? Of was Tommy Lee er uit gezet? De meningen zijn verdeeld over er nou precies gebeurd is in de Amerikaanse club Light.

Tijdens een dj-set van Tommy Lee werd al snel duidelijk dat de bezoekers absoluut niet enthousiast werden van zijn muziekkeuze.
Volgens het management van de club draaide hij ‘totally unrecognizable music’ en hebben ze, na herhaaldelijke verzoeken anders te draaien, uiteindelijk de stekker er uit getrokken en de dj verzocht het pand te verlaten, aangezien deze vervelend begon te doen. Bovendien zou hij meerdere malen flessen Cristal champagne van 800 dollar achter de bar hebben gepakt.

Volgens Tommy lee was hij juist degene die vertrok, omdat hij weigerde Top 40 hihop te draaien. De locatie was geen dance club maar een lounge, daar was hij niet van op de hoogte. Op zijn website verscheen een statement waarin hij het volgende zegt over de club: “ Light is hardly a dance club ... It's a lounge with a pathetic sound system that my car stereo destroys!!!”. Check de site voor zijn reactie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws