Taste this Techno met Joris Voorn (win)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 18 juni 2004 zal de eerste editie van Taste This Techno plaats gaan vinden in de Utrechtse club Inhof. Niemand minder dan Joris Voorn komt zijn Techno-visie te horen brengen, met daarnaast de lokale Nexus-heldin Eye Riz en met ondersteuning van Erik In t Veld, Wesdex en de Winkel Van Sinkel-resident, Jeroen K. gaat het een heerlijke Techno-trip worden! Maar Taste This Techno heeft meer te bieden dan geweldige Techno alleen, zoals spannende acts en een bijzondere aankleding van de locatie..

JORIS VOORN (2hr.) / EYE RIZ
/ JEROEN K. / ERIK IN 'T VELD / WESDEX
+ TECHNO ACTS


Taste This Techno is een feest niet alleen voor de pure Techno-liefhebbers, maar ook voor de nieuwelingen in deze tak van het Housewereldje. Zo komen op deze avond de stijlen Progressive, Tech-house, Acid-Techno en ook het stevige Techno-werk voorbij! Erik In 't Veld zal de avond openen met een combinatie van Progressive en Tech-house. Jeroen K. (resident van de Winkel Van Sinkel) zal het overnemen en nog dieper gaan in de Tech-house. Hierna: de overduidelijke klapper van de avond, de 2 uurs-set van niemand minder dan JORIS VOORN! Hij zal het publiek brengen in de wereld die TECHNO heet. Hij heeft o.a. gestaan op feesten als AWAKENINGS FESTIVAL en MYSTERYLAND en nu dus weer even te bewonderen in Utrecht. Eye Riz (bekend van de Utrechtse Nexus-feesten) zal het van Joris overnemen en gaat door met een heerlijke Acid-Techno-set. WESDEX zal eindigen met stevige Techno, met daarbij zo nu en dan een opvallende oude bekende knaller.. dus mis deze avond niet!!!

De Techno-Acts blijven nog een verrassing! Maar wat we wel al willen verklappen is dat het een uitdagende show wordt die ook nog eens Techno-georinteerd zal zijn. Ook de aankleding van deze avond zal je niet ontglippen.

Als locatie voor Taste This Techno is de in het Utrechtse Centrum gelegen Club De Inhof gekozen. Een mooie club met een zeer goede geluid- en licht/laserinstallatie. De bereikbaarheid is ook perfect. Vanuit Utrecht Centraal Station, uitgang Vredenburgplein, loop je direct de straat in van de Inhof. Je auto kan je parkeren in parkeergarage Vredenburg. Meer info op de site van INHOF

Triple T.
"Taste This Techno !"

Inhof / Drieharingstraat 22 / Utrecht
Vrijdag 18 juni 2004
23:00 - 06:00
E. 7,50

Op loopafstand van Utrecht CS / Gratis garderobe / Just be Techno-minded !
Voorverkoop & Gastenlijst: BEL 06 22368624

Phono mag 2x2 gastenlijstplekken weggeven. Aanstaande maandag zal de prijsvraag online staan bij Give Aways!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws