Hardstyle Overdose

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 25 juni 2004 zal er weer een Hardstyle Overdose in de Jongerencentrum de Postbrug, Koningsplein 1 te Den Helder zijn! Na een lange tijd Hardcore Powers, Hardstyle vs Hardcore feesten is besloten door Iron-Lounge om maar weer is een Hardstyle Overdose te organiseren.

Deze avond zal speciaal worden omdat je normaal voor half 2 binnen moet zijn en je kan nergens meer naar toe! Maar op deze avond geld dat niet, de deuren blijven open tot 04:00! Speciaal voor deze avond heeft de Jongerencentrum de Postbrug een vergunning aangevraagt om ook tot 04:00 uur door te mogen gaan in plaats van 02:00 uur.

Tijdens de avond zullen de beste en hardste platen op het gebied van Hardstyle gedraaid worden door top Dj's! Op deze avond hebben we weer een nieuwe topper er bij deze keer zal dat Tommy Pulse zijn die Den Helder op zijn grondvesten zal laten schudden! Naast Tommy Pulse zullen ook weer de Helderse toppers Chop-E & Jeroom hun kunsten ter gehoren gaan brengen. Daarnaast zijn er nog 4 relatief nieuwe Dj's, beginnende met Avanish en Devesh. Die de avond zullen openen met snoei hard Techno/Schranz gevolgd door Sergio en Spidey die de overgang gaan maken naar Hardstyle.

Natuurlijk zal het aan geluid ook niet ontbreken zoals in middels bekend, staat Jongerencentrum de Postbrug garant voor aardig wat decibelletjes. Dus oordopjes in en knallen tot je er bij neer valt!


De line-up voor dit feest:

21:00 - 22:30 Avanish & Devesh
22:30 - 00:00 Spidey & Sergio
00:00 - 02:00 Tommy Pulse
02:00 - 04:00 Chop-E & Jeroom

Locatie: Jongerencentrum de Postbrug, Koningsplein 1 te Den helder
Entree 7,-
http://www.iron-lounge.com
Postbrug
http://triton-denhelder.nl/postbrug/


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws