Hype Las Vegas in 't paard

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aanstaande zaterdag vindt voor de derde keer dit jaar HYPE plaats. De inmiddels bekende HYPE night zorgt voor veel spektakel en zinderende momenten in het Haagse Paard Naast optredens van verschillende djs zijn er weer een hoop originele dingen te zien en te doen. Deze editie wordt het Paard van Troje omgetoverd in Las Vegas met een levensecht Casino en een Wedding Chapel. Dus wie durft???

Natuurlijk maken ook verschillende djs weer hun opwachting. Bekenden van de avond zoals Billy the Klit, De la Sarge en Stef Vrolijk zullen er weer bij zijn. Deze keer worden ze bij gestaan door Sharam Jey, Remski en Earl Caprino en zal Stef Vrolijk vergezeld worden door 16 bit lolitas.

Stef Vrolijk en 16 bit lolitas treden deze avond voor het eerst samen op. We kunnen je nu al vertellen dat dit een waanzinnig optreden wordt want de gezamenlijke producties die ze uitbrengen worden wereldwijd gedraaid. Een daarvan is uitgebracht op Alternative Routs en binnenkort volgen releases op Yoshitoshi en Sadie Records. Deze zomer zullen ze samen nog live te zien zijn op andere the Isle of MTV en Dance Valley.

Sharam Jey is de eerste buitenlandse dj die op Hype acte de presence geeft. Deze Iraanse verrassing staat bekend om zijn veelzijdige en opzwepende draaistijl die hij overal ter wereld ten gehore brengt. Produceren en remixen behoort ook tot zijn werkterrein wat hij zeker niet onverdienstelijk doet. Luister en huiver!

Organisatie: Hype
Locatie: Paard van Troje
datum: 12-6-2004
prijs: v.v 12,- deur 13,-
tijd: 23:00 t/m 05:00
dj's:

Stef & 16 Bit Lolita's lotteries
Sharam Jay Lenno
Benjamin "Remski" Siegel
Rocka Billy the Klit
De La Sarge ba-da bing ba-da bing
Lucky Earl Caprino

Entertainment:
-Full on High (hype) roller tables
- Return of the king of the impossible
- Viva Las Vegas stamps
- Charity hip (for the dutch cancer foundation)
- Human slut machines
- Play with the Bunny's
- So bring your money!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws