Revolution: 'Make Some Noise!'

Partyscene Redactie | 5 mei 2004
headlines



Op woensdag 19 mei, de dag voor Hemelvaart organiseren Nokia Dance Department en Mojo Concerts de tweede editie van Revolution. Na de uitverkochte eerste editie met dj Tiësto in de Heineken Music Hall vindt er nu in de Hotel Arena een tweede Revolution plaats.

Dj's Sander Kleinenberg, Timo Maas en Secret Cinema zetten op deze Revolution een extra lange set neer. Sander Kleinenberg is nationaal en internationaal een gerespecteerd dj en producer. Hij kreeg drie nominaties voor de Dance Star Awards en hij maakte vorig jaar een succesvolle remix van Justin Timberlakes ‘Rock Your Body’. De Duitse top dj Timo Maas komt speciaal voor deze Revolution zijn studio uit waar hij de laatste hand legt aan zijn nieuwe funky artiestenalbum. Maas werkte onder andere samen met Kelis en Puff Daddy. Secret Cinema, het alter ego van Jeroen Verheij, is een live-act van wereldformaat. Hij scoorde als Secret Cinema en Grooveyard de ene na de andere tophit. Zeer speciaal aan deze editie van Revolution is de interactieve rol van de bezoekers. Bezoekers worden uitgenodigd om toeters, bellen, trommels, fluitjes en ratels mee te nemen om samen met de artiesten het thema ‘Make Some Noise!’ gestalte te geven.


Wil jij ook naar dit feest? Ga dan snel naar de winnen rubriek en log in!


Revolution
Woensdag 19 mei 2004
Hotel Arena Amsterdam
Tijd: 22:00–6:00 uur
Prijs kaarten: 17,50 euro (ex fee)
Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de losse voorverkoopadressen: Outland Records, Amsterdam, Cyber Records, Leiden en Basic Beat, Rotterdam.
Meer info: www.revolutionnow.nl




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws