Sasha Involver Album-Tour @ the Powerzone

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het is al weer twee jaar geleden dat Sashas laatste album Airdrawndagger het levenslicht zag. De sferisch opgebouwde plaat werd goed ontvangen door kritiek en publiek. Sasha liet met het artiestenalbum Airdrawndagger horen meer in huis te hebben dan een uitstekende platenkeus en sterke mixkwaliteiten. Ter gelegenheid van de opvolger Involver gaat Sasha op wereldtournee waarbij ook Nederland wordt aangedaan.

Op 22 mei staat Sasha in de Amsterdamse club The Powerzone. Hij zal er een preview laten horen van hoe zijn eerste mixalbum (sinds vijf jaar) gaat klinken. Iedere track op Involver bestaat uit een remix die Sasha, of anderen, speciaal voor de gelegenheid hebben gemaakt. Maar hij heeft ook hulp van buitenaf ingeroepen en gekregen. Artiesten als The Chemical Brothers, Junkie XL, Felix Da Housecat, UNKLE en Ulrich Schnauss werden betrokken bij het album. Vandaar de titel Involver.

Speciaal voor deze Nederlandse editie van de Involver Album Tour, heeft Sasha een aantal Hollandse vrienden uitgenodigd. Naast Sashas vier uurs set komt ook Sander Kleinenberg in Room 1 van The Powerzone optreden. Beide heren onderhouden al jaren een stevige muzikale band. In Room 2 wordt deze aflevering van de Involver Album Tour compleet gemaakt door de aanwezigheid van djs Stef Vrolijk en Matthew Dekay.

Het album Involver wordt uitgebracht op het prestigieuze Global Underground label en is vanaf 14 juni verkrijgbaar bij Free Record Shop. De kaarten voor de Involver Album Tour zijn vanaf zaterdag 24 april alleen verkrijgbaar bij Free Record Shop.



Naam: Free Record Shop presents Sasha, Involver Album-Tour
Locatie: The Powerzone, Spaklerweg Amsterdam
Datum: 22 -05- 04
Line up: Room1: Sasha (4hrs set), Sander Kleinenberg
Room 2: Stef Vrolijk, Matthew Dekay
Prijs: 22,50 ex Fee
Vvk: Alleen bij Free Recordshop en op www.FreeRecordShop.nl
Tijd: 23:00 05:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws