Luna en Darkraver zetten Leiden op z'n kop!

Partyscene Redactie | 16 april 2004
headlines


Een paar keer per jaar organiseert D.Light Events het hardstyle feest Poison. Na ruim een half jaar vindt op vrijdag 28 mei het komende Poison feest plaats. In de grootste discotheek van Leiden en omstreken komt organisator D.Light met een line-up die zeker niet onder doet aan grote hardstyle feesten.

Poison wordt geopend door niemand minder dan dj en producer Thilo. Eerder deed hij dat al op X-Qlusive Luna in de Heineken Music Hall. Dit nieuwe talent is flink aan de weg aan het timmeren. Zijn nieuwste release ‘Do That Shit’ is vanaf heden verkrijgbaar in alle bekenden platenzaken.
Dj Luna is presentator van het radio programma Q-Dance op ID en T radio, hij is eigenaar en producer van het bekende platenlabel StraightOn Recordings en hij een van de beste hardstyle dj's van Nederland. Ook deze editie is Deepack opnieuw van de partij. Dit duo zet keer op keer een feest op z’n kop. The Darkraver sluit het feest knallend af. Met zijn radio programma ‘Hardhouse Generation’, zijn eigen show in Eindhoven en met zijn nieuwste cd is hij toch wel een van de meest spraakmakende harcore dj’s van dit moment.
In de kleine zaal verzorgen Sten Martian, d.light dj-team, Pato, Neil Long en Dnice de muziek. In deze zaal worden diverse stijlen gedraaid.


Poison: Dark edition
Vrijdag 28 mei 2004
Danssalon Incasa, Lammermarkt 100
Leiden
Tijd: 23:00-05:00 uur
Prijs: vvk 12 Euro (excl. Service), deur 14 euro
www.dlight-events.nl



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws