Tiësto presenteert nieuw artiestenalbum 'Just Be'

Partyscene Redactie | 13 april 2004
headlines


'Just Be' is de titel van het nieuwe artiestenalbum van dj Tiësto. Het is de opvolger van zijn eerste en zeer succesvolle album 'In My Memory'. Met dit nieuwe album bewijst Tiësto zich opnieuw als producer. Op het album staan tien zeer uiteenlopende tracks met allemaal de Tiësto touch die we van hem gewend zijn. Naast de bekende uptempo tracks zoals de voormalige nummer 1 hit 'Traffic', staatn er ook een aantal rustigere tracks op waarmee Tiësto zijn diversiteit toont.

Natuurlijk is ook zijn nieuwste hitsingle 'Love Comes Again' op het album terug te vinden. Voor deze single is Tiësto een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse zanger/producer Brian Transeau (BT), die de vocalen verzorgt van de nieuwe track. Tevens staat ook zijn lang verwachte versie van 'Adagio for Strings' op het album. Het betreft een door Tiësto gemaakte remix van het klassieke werk van Samuel Barber. Op veler verzoek heeft Tiësto besloten om deze remix als sluitstuk op zijn nieuwe album te zetten dat vanaf maandag 17 mei in de winkel ligt.

Op donderdag 20 mei presenteert Tiësto zijn nieuwe artiestenalbum 'Just Be' tijdens de officiële album release party in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tiësto draait op deze avond een dj set waarin dit nieuwe album centraal staat. Tijdens zijn set wordt hij bijgestaan door de Engelse zangeres Kirsty Hawkshaw. Tiësto wordt ondersteund door dj’s Cor Fijneman, Ton T.B., Mark Norman, Le Blanc en Montana.
“Voor mij is de Heineken Music Hall de perfecte locatie om mijn nieuwe artiestenalbum te presenteren. De akoestiek, de sfeer; ik heb alleen maar positieve herinneringen aan deze locatie!” aldus de nummer 1 DJ van de wereld.


Tiësto presents Just Be
Donderdag 20 mei
Heineken Music Hall, Amsterdam Z.O.
Entree: Euro 37,50 (excl. service kosten) Uitverkocht!
Aanvang: 22.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws