Motion viert eenjarig bestaan met houselegende Kevin Saunderson

Partyscene Redactie | 13 april 2004
headlines


Kevin Saunderson begon in begin jaren tachtig met het produceren van elektronische muziek. Radicale, maar funky muziek als reactie op de criminaliteit en verpaupering in Detroit. Hij gaf hiermee een aanzet tot wat later de muziek van de toekomst bleek te zijn. In 1987 startte Kevin Saunderson samen met zangeres Paris Grey de band Inner City, waarmee hij hoogtijdagen vierde in de legendarische underground club The Music Institute. Ook scoorde hij een aantal wereldhits met nummers als ‘Big Fun’ en ‘Good Life’.

Naast deze houselegende zijn er tevens optredens van de warmbloedige Spaanse Jacobo Padilla, Erick E, Lacroix en natuurlijk de residents Miss Nine en Sem Sonic. Ook zal er, kenmerkend voor de Motion clubavonden, een prachtige mise en scène worden neergezet door middel van een licht- en lasershow en zal het collectief Vision Impossible onvergetelijke graphics op het witte doek vertonen.

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.club-motion.nl Voor vragen stuur een e-mail naar info@club-motion.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws