Eerste namen Awakenings Outdoor Festival bekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste namen van het Awakenings Outdoor Festival zijn bekend. Maar voor het zo ver is, zal op 11 april het zevenjarig bestaan van Awakenings gevierd worden. Deze jubileumeditie vormt tevens het afscheid van het NDSM terrein. Hier worden ook de eerste kaarten voor het festival verkocht en de volledige festival line-up bekend gemaakt. De landelijke voorverkoop voor het festival start twee dagen later, op 13 april.

Dit jaar organiseert Awakenings op 3 juli 2004 voor de derde keer, na eerdere geslaagde edities, een Outdoor Festival in recreatiegebied Houtrak bij Halfweg. De eerste djs die hebben toegezegd te komen optreden, zijn zojuist bekend gemaakt. De line-up bestaat uit een mix van gearriveerde namen en opkomend Oost-Europees talent. Naast Mistress Barbara, Chris Liebing en Ricardo Villalobos zijn ook opkomende namen als Jacek Sienkiewicz (live), Rumenige & Loktibrada aan de line-up toegevoegd. De volledige line-up wordt op 11 april, tijdens de reguliere editie van Awakenings op het NDSM terrein, bekend gemaakt

Net als vorig jaar wordt de start van de kaartverkoop feestelijk ingeluid met een speciale actie. Op 11 april vindt, voorafgaand aan het festival, eerst nog een reguliere editie van Awakenings in de NDSM plaats. Tijdens deze Awakenings, die overigens geheel in het teken van het Zweedse label Drumcode staat, wordt de line-up van het festival bekend gemaakt. Bezoekers krijgen de unieke mogelijkheid om hier, voordat de landelijke voorverkoop van start gaat, een festival ticket aan te schaffen. Wie op de11e in de NDSM een kaartje voor het festival koopt, krijgt er een gratis t-shirt van Awakenings bij. De landelijke voorverkoop voor start op 13 april. De ticketprijs is vastgesteld op 36,75, ex voorverkoopkosten. De NDSM is op 11 april tevens het toneel van het zevenjarig jubileum van Awakenings. Om zeven jaar Awakenings extra te vieren zijn zeven vjs uitgenodigd om het geheel visueel optimaal te ondersteunen. Enkele vjs die hun kunsten komen vertonen zijn Tarantula, Elout de Kok en Chaometric. Af en toe zal het vj scherm op zwart gaan om de zeven lasers die voor de gelegenheid aanwezig zijn, extra uit te laten komen. De stroboscopen zijn dit keer afwezig.
Binnenkort, in aanloop naar het Awakenings Outdoor Festival, zullen meer namen van de line-up bekend worden gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws