April actiemaand bij Kink FM

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Kink FM The Alternative staat de gehele maand april in het teken van acties.
Acties rondom Paaspop, Motel Mozaque, het nieuwe album van Fear Factory, het optreden van Incubus in Nederland en meer.

Kink FM pakt in de maand april groots uit. De hele maand staat in het teken van acties. In de eerste twee weken van april kunnen Kink FM-luisteraars vrijkaarten winnen voor toonaangevende festivals als Paaspop (10 en 11 april in Schijndel) en Motel Mozaique (16, 17, 18 april in Rotterdam).
Ook worden er kaarten voor het optreden van Incubus weggegeven (23 mei, Ahoy Rotterdam) en er kan een meet & greet met de Nederlandse gothic-sensatie After Forever gewonnen worden (17 april, 013 Tilburg).
Deze acties zullen vooral rondom de programmas Nevermind (elke doordeweekse dag van 14.00 17.00 uur) en Avondland (elke doordeweekse dag van 17.00 20.00) gaan plaatshebben.

Op 20 april staat het programma Heavy Alternative (nu-metal, elke dinsdag van 22.00 tot 00.00 uur) in het teken van het nieuwe album Archetype van Fear Factory. Heavy Alternative geeft in deze exclusieve Fear Factory-special cds, dvds, kaarten voor het optreden van Fear Factory op Waldrock en een meet & greet met de legendarische metalband weg.

Een volledig overzicht van de aprilmaand actiemaand op Kink FM is terug te vinden op: www.kinkfm.com

Kink FM zendt 24 uur per dag alternatieve popmuziek uit.
De zender is in heel Nederland via de kabel, internet en satelliet (digitaal) te beluisteren. Check www.kinkfm.com voor kabelfrequenties of bel 0900 3001900.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws