Rotterdam rockt opnieuw

Partyscene Redactie | 30 maart 2004
headlines


Na het succes van de eerste editie presenteert Sound Architecture aanstaande zaterdag de tweede editie van Rotterdam Rocks in de Off corso in Rotterdam. Zes dj's draaien in tweetallen back-to-back verschillende muziekstijlen.

De dj's van de avond zijn: Hitmeister D vs. Mr Wix. Hitmeister D draait met een gevoel voor humor, wat hij op het publiek over brengt een breed scala aan platen. Mr Wix is een andere dj die weet hoe het is om voor een menigte te draaien. Hij is een alleskunner die door zijn jarenlange ervaring als dj, producer en het muzikaal invullen van commercials een breed publiek kan bespelen.
Joachim vs. Seutek. Deze twee dj’s gaan verder met de back-to-back inzet waar ze de vorige keer gestopt zijn. Alles wat met electronische muziek te maken heeft hebben ze in hun platenkoffer zitten, zoals Techhouse, electro en Detroit.
Ook draaien Monica en Josz. Ze zullen over het algemeen een mix van electroclash/retro platen ten gehore brengen. Monica heeft al veel ervaring opgedaan in de Now en Wow en Nighttown. Josz is al wat langer bezig en heeft al veel nationaal- en internationaal gedraaid. Hierbij heeft hij naast grootheden gestaan als Anthony Rother en Tiefschwarz en sinds vorig jaar heeft hij zelfs zijn eigen avond in Antwerpen.
Naast de grote zaal van Off Corso wordt de lounge gehost door Circle of Sole met dj’s Mind Eye en Innavision. Hier kan iedereen onder het genot van een drankje en een hapje relaxed met elkaar in contact komen.


Rotterdam Rocks
Zaterdag 3 april
Off-Corso
Kruiskade 22
Rotterdam
23:00-05:00 uur
Entree: 12,50 euro
www.off-corso.nl
www.soundarchitecture.nl





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws