Bij de Lexion hangt de lente in de lucht

Partyscene Redactie | 16 maart 2004
headlines


Aanstaande zaterdag start de Lexion met drie dj's. In de kleine zaal begint Lester Claassens met zijn altijd vrolijke funky grooves, waarna Stephen JK en MAB het tempo opvoeren om er een lekker feestje van te maken.

Zaterdag 27 maart nodigt de Lexion een speciale gast uit, namelijk Peter Luts. Peter Luts is afkomstig uit België en is bekend van zijn vele succesvolle producties en remixen. Een muzikaal talent die speciaal voor de Lexion een verrassende set komt neerzetten. Ook staan dj-team Lock ’n Load achter de draaitafels. Tezamen met Peter Luts Maken zij er een traditioneel Trance feest van.

Zaterdag 3 april wordt een extra feestelijke avond. Het is weer de eerste zaterdag van de maand en dat betekend: The First! Verder is er inmiddels een half jaar verstreken sinds de officiële opening in oktober en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dit keer is het thema ‘Moviestar’, ook nu is er geen verplichte dresscode maar laat je fantasie de vrije loop en wie weet win jij dan wel een VIP tafel voor de volgende editie. Ook wordt deze First editie evenals de vorige keren de gehele avond voorzien van spectaculaire shows en origineel entertainment.

Lexion
Deuren open van 23.00 tot 06.00
Dames vrij entree tot middernacht!
Entree: 15 euro en 12,50 euro voor leden
Meer info: www.lexion.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws