EasyRiders Special met Roots & Routes

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 18 maart organiseert EasyRiders de tweede Special in samenwerking met Roots & Routes. Ook nu weer met top dj Real el Canario en live performances van talenten uit de Masterclasses van Roots&Routes is Easy Riders the Special de hotspot van Amsterdam! De succesvolle Kick off van 5 februari is de directe aanleiding geweest om ook nu weer een event te verzorgen waar het publiek van zal staan kijken.

Dj Real el Canario neemt wederom plaats achter de draaitafels bij EasyRiders. Real zal dan zijn visie op de EasyRiders-sound ten gehore brengen. Urban, eclectisch, snel, afwisselend en fresh. Met andere woorden: Een dansbare en zeker plezierige avond met disco, hiphop, latin, UK-garage en classic grooves. Om de crowd op te warmen zal resident Melvin een opbouwende set met R&B en hiphop spinnen.

Chemistry organiseert met Roots & Routes deze spectaculaire avonden waarbij de EasyRiders overrompeld zullen worden door spetterende acts. Deze zullen onder begeleiding van Rivelino, een van de R&R talenten, tot een knallende performance worden neergezet.  De eerste act zal bestaan uit een spectaculaire act met vier beatboxers. Daarnaast zal er nog een verrassend optreden zijn waar de hele zaal van op zn kop zal staan.. So be THERE!

Roots & Routes wil jonge Amsterdammers stimuleren om hun artistieke talent te ontwikkelen op gebied van muziek, dans en media. Zij biedt begeleiding en ondersteunt waar nodig is. Tijdens De Uitmarkt 2003 bijvoorbeeld hebben bekende artiesten workshops gegeven aan talentvolle jongeren. En wegens het overweldigende succes zal Roots & Routes naar verwachting ook dit jaar weer een aantal Amsterdamse podia laten grooven!.

Chemistry en Root & Routes presenteren: Easy Riders Special back to the Roots!
Donderdag 18 maart 2004 // Club More // Rozengracht 133, Amsterdam
Tickets 9,- // Easy Students 6,- // CJP 6,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws