Kane combineert rock en dance in The Matrixx

Partyscene Redactie | 10 maart 2004
headlines


Na het tragische overlijden van Guusje Nederhorst (vrouw van zanger Dinand Woesthoff) gaat Kane vanaf april weer enkele concerten geven. Eén van de eerste clubs die Kane aandoet is The Matrixx op vrijdag 23 april, met een geheel uniek concept waarbij rock en dance gecombineerd worden. De samenwerking met Tiesto waar onder andere de hit “Rain down on me’ uit voortvloeide gaf al aan dat rock en dance heel goed bij elkaar passen.

Naast de vele danceparty’s blijkt The Matrixx ook een zeer geschikte plek voor top-concerten. De zeer succesvolle optredens afgelopen jaar van Blof, Frank Boeijen en Direct hebben dit al aangetoond.

Vrijdag 23 april geeft Kane eerst een 2 uur durend concert in The Matrixx met enkele danceinvloeden. Vanaf middernacht zullen er diverse DJ’s draaien waaronder Michel de Hey en Mark van Dale.

Voor dit evenement zijn twee soorten toegangsbewijzen beschikbaar. Kaarten voor het optreden van Kane en de afterparty kosten € 25,-. Er zijn ook kaarten voor alleen de afterparty. Deze kosten € 12,-. Tickets voor Kane en Dance zijn alleen verkrijgbaar bij Free Record Shop.

.
Partyinfo:
Party : Kane and Dance
Datum : Vijdag 23 april
Entree : 25,- (voorverkoop is gestart, alleen bij Free Record Shop)
Open : 20.00-05.00
Afterparty : Michel de Hey, Mark van Dale

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws