Oud-hollands vertier

Partyscene Redactie | 29 januari 2004
headlines


Organisator Marnix trekt voor deze gelegenheid speciale internationale virtuozen uit de kast. Loveland heeft een voorliefde voor een progressief muziekbeleid en laat dat ook deze keer duidelijk merken. Naast residents Godard en Roog, zal de Franse Sebastien Leger voor het eerst in Nederland op het plankier verschijnen om een liveset ten gehore te geven. Funk D'Void uit Schotland bleek tijdens zijn tournee niet te beroerd om ons landje aan te doen en staat op deze avond dan ook samen met 'Neerlands trots' Michel de Heij in de Kerkzaal, terwijl de Amerikaanse Mustafa met zijn exotische sound in de tuinzaal de gemoederen gaat verhitten tot tropische temperaturen.

Host MC Marxman is wederom van de partij om met zijn 'mc-kunsten' de gasten te entertainen. Wie daarnaast zin heeft in vertier kan zich uitleven tijdens een -altijd verrassend- 'oud-hollands spel'. Deze keer wordt dat genieten van een ouderwets lekker potje sjoelen op de zolder van Hotel Arena. Voor degenen die in de prijzen vallen staat een 'aparte' vip-behandeling te wachten. En bij apart moet je denken aan een vette knipoog naar de huidige gang van zaken rond het 'vipgebeuren'. Uiteraard word je wel voorzien van champagne en vers fruit. Ook mag je drie van je beste vrienden meenemen naar het zogenaamde 'vip-deck'.

Wie dit event niet wil missen moet snel zijn, momenteel gaan de laatste kaarten van de hand! Kijk voor meer informatie op www.loveland.nl

Rise
Saturday January 31st
23.00 hours till 04.00 hours
Price: € 20,- (ex. fee)
Hotel Arena

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws