The Magazine maak je zelf

Partyscene Redactie | 29 januari 2004
headlines


Van covermodel tot modeserie, van interviews tot reportages; de bezoekers bepalen hoe en wat er gebeurt. Zij zijn tegelijkertijd de makers én het onderwerp in hun eigen blad. Zo zal een van de bezoekers verkozen worden tot covermodel en geven ze hun mening over de meest uiteenlopende onderwerpen. De hele avond wordt de totaalproductie begeleid door ervaren bladenmakers. Zij zullen ook de eindredactie voor het definitieve resultaat voeren. Dit blad wordt tijdens de volgende editie van The Magazine gepresenteerd.

Maar The Magazine is meer dan een kans op eeuwige beroemdheid. Het is ook een spannend feest met de beste dj’s. Zo zullen tijdens deze eerste aflevering onder meer Robert Feelgood, Rene Vidal, Rasheed Benjamin Brown voor muzikale inspiratie zorgen.

The Magazine moet uiteindelijk een neerslag worden van de spontane creativiteit die een groep uitgaanders op een avond met zich meebrengt. Het concept biedt haar bezoekers in dit sterk op de media gerichte tijdperk een echt ‘Andy Warhol’ moment. Zoals hij ooit zei heeft iedereen recht op z’n eigen ’15 minutes of fame’. In The Magazine vinden mensen een podium om dit moment naar zich toe te trekken.

The Magazine
Locatie: Sinners
Plaats: Amsterdam
Datum: 31-01-2004
Line-up: Robert Feelgood, Rene Vidal, Rasheed Benjamin Brown, Silverius, Jonas Braun
Entrée: € 10,-
Open: 23.00 – 05.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws