Earth begint het nieuwe jaar op vrijdag de 13e

Partyscene Redactie | 29 januari 2004
headlines


Vrijdag de 13e februari is de dag waarop het nieuwe earth jaar begint. Om er voor te zorgen dat er niets aan het toeval overgelaten is op deze gevreesde dag zijn een aantal topartiesten uitgenodigd. In area 1 zijn dat Kasey Taylor, Mara Soundsystem en Jeroen Woortman de winnaar van de earth talent competition.

In Area 2 wordt earth resident Per gesteund door de haagse top-dj Remy. Na jaren van honderden gigs en vele releases is hij het afgelopen jaar ook internationaal doorgebroken met zijn zelf geproduceerde album Bang. Dit album, met een mix aan house, progressive en tech-house nummers zit ondertussen in vele platenkoffers. De afgelopen jaren is hij één van de vaste waarden van Earth gebleken met zijn altijd energieke pompende sets.

Area 3, het Melkweg café is uiteraard het domein van dj Helpende Henk. Hij draait muziek in de breedste zin van het woord, van Bach tot Depeche Mode en van schlager naar de bassie en adriaan tune. Hij wordt als vanouds ondersteund door de visuals van Jansen met Fortuin.

Met in de inbreng van Luid en Duidelijk complementeren we de februari programmering. Van hen kunnen we een weer verassende performance verwachten. Het afgelopen jaar zijn zij van grote waarde gebleken met hun vele wisselende gedaantes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws