JEFFERSON’S HIGH FIVE

Partyscene Redactie | 28 januari 2004
headlines


"That's one small step for man; one giant leap for mankind". Dat waren zijn gevleugelde woorden tijdens die eerste maanlanding.
Dat sommige mensen liever terug in de tijd gaan, in plaats van vooruit, werd de afgelopen week weer pijnlijk duidelijk.
De Paus ( of wat daarvoor doorgaat) werd in het Vaticaan getrakteerd op een optreden van... breakdancers. Nou vraag ik je?
Hello Paus! Wake –up call!

Het fenomeen breakdancen is al zo’n 30 jaar oud en dit was de eerste kennismaking van de Paus met dit fenomeen. Dit verklaart ook zijn achterhaalde visie op condoomgebruik, homo’s en abortus.

Hij scheen ook te hebben gezegd dat ze- hun door God geschonken- talent moesten koesteren, maar de man is nauwelijks te verstaan, dus voor hetzelfde geld zei die heel wat anders. Het was trouwens voor het eerst dat de paus niet in slaap viel.

Ik heb me laten vertellen dat Dj Tiesto geboekt is voor Pasen en dat hij na afloop Heilig zal worden verklaard.

1- ROY DAVIS JR – ABOUT LOVE /CLASSIC
Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n Roy Davis fan, de enige plaat die ik van hem heb, is het meesterlijke ‘Gabrielle’. Tot nu dan, want deze release op Classic is De Bom. De mix die rockt, is de Solid Groove remix. Die is spannend van opbouw, zit vol ‘vieze’ sounds en klinkt als een klok. Floorfiller!

2- ANDY CALDWELL – GIVE A LITTLE /NAKED MUSIC
Na de uitstekende releases van Naked Music in 2003, zetten ze die kwaliteit vrolijk voort in 2004, getuige deze nieuwe Andy Caldwell. Er staat 1 vette remix op, die is van het nieuwe producertalent Anders Trentemoller. In zijn mix neem ik de vocalen wel voor lief.

3- KASKADE – TRUE /UTENSIL
Voor de fans van goeie Deephouse, kan ik deze Kaskade aanraden. De remix van Johhny Fiasco is behalve goed geproduceerd, ook erg dansbaar. Fiasco neemt je mee de diepte in. Sluit je ogen en ga met hem mee!

4- ROB MELLO – FANTASIZE /CLASSIC
Classic doet goede zaken deze week met 2 nieuwe plaatjes, want Rob Mello heeft weer nieuwe No Ears Dubs uitgebracht. Ditmaal van ‘In tha Bush’ en ‘Fantasize’(een Dubversie van het Laidback nummer ‘White Horse’).
Mello heeft een geheel eigen sound met veel Dub effecten en ander moois. Daar houden we van!

5- HALF INCH JACK – I LIKE TO MOVE /WHITE LABEL
Op deze white label staan 4 minimale House tracks in de Chicago stijl. Die sound wordt steeds populairder, iedereen grijpt weer eens terug naar vervlogen tijden, maar ditmaal wordt het op een goede manier gedaan. Back to basics voor 2004.

Klik hier om naar de tracks te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws