Robert Owens en James Holden in een weekend in Mazzo

Partyscene Redactie | 20 januari 2004
headlines


Om met de laatste te beginnen: James Holden’s bezoek aan Mazzo is geen eenmalige gelegenheid. De sympathieke dj heeft besloten om de club tot zijn huiskamer te maken op kwartaalbasis. Een keer in de drie maanden strijkt hij neer met in zijn gevolg 'The Border Community'. Dit label is de nieuwste onderneming van Holden en stelt hem in de gelegenheid niet muziek naar eigen smaak te maken, maar ook om de meest talentvolle gasten uit te nodigen. Last but not least maakt Rene Vidal de line up van deze avond compleet en zal hij wederom zijn veelzijdigheid als DJ laten gelden door op deze avond geheel in stijl zijn progresieve kant de boventoon te laten voeren.



Maar ook de dag daarvoor is het bal in Mazzo. Dan is niemand minder dan de DJ met de mooiste zangstem uit de dancescene, oftewel Robert Owens de headliner van de avond. Wie Robert Owens niet kent, heeft de afgelopen tien jaar onder een steen geleefd, of houdt niet van houseklassiekers van het eerste uur. Voor liefhebbers van een intieme omgeving waar de ster dj’s op armlengte staan te draaien, is deze vrijdag een absolute must. Verwacht naast de klassiekers van Owens het groovy, funky en uplifting werk van guest-dj Mike van Loon.
De avond heeft als thema: 'Chicago at night'. De visuals worden in dit verlengde verzorgd door 'The Godfather'. De dresscode luidt dan ook:' Al Capone style'.


Mazzo, Amsterdam
Voorverkoop voor vrijdag 23 en zaterdag 24 Januari a.s. bij: Outland records - zeedijk 22 Amsterdam / 451F-leidsestr 19 Amsterdam

De laatste 100 kaarten (per avond) zijn verkrijgbaar aan de kassa van club Mazzo à € 10,- .
Aanvang: vanaf 23.00 uur tot 05.00
www.mazzo.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws