Scott Bond @ AstA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

ASTA verwelkomt op 24 januari wederom een buitenlandse gast; Scott Bond. Deze Engelsman heeft inmiddels een grote reputatie opgebouwd met zijn mix van techno, trance en progressive. Hij zal deze avond worden bijgestaan door Johan Cyber. 

Scott Bond is al sinds 1997 elk jaar in de befaamde DJ Mag DJ Top 100 te vinden. Ook heeft hij al 4 maal The Essential Mix Voor BBC Radio 1 gemaakt (verschillende top-DJs als Carl Cox, Judge Jules en onze eigen Armin van Buuren zijn hem opgevolgd). Scott begon 17 jaar geleden met draaien op de leeftijd van 14 jaar. Hij wist na enkele jaren door te dringen tot resident bij de Engelse topclub Gatecrasher. Met zijn partner Simon Raine nam hij sinds 1994, met groot succes, ook een groot deel van de promotie van Gatecrasher voor zijn rekening. Inmiddels is Scott geen resident meer bij Gatecrasher en heeft zijn vleugels gespreid. In landen als Australi, Nieuw-Zeeland, USA, Ibiza en Mexico is hij zeker geen onbekende meer. Naast zijn hectische draaischema, vindt hij ook tijd om de studio in te duiken als producer en te werken aan verscheidene solo-projecten. 

Het afgelopen jaar was Scott nauwelijks in Nederland te vinden en daarom is ASTA trots om hem als eerste Nederlandse club in 2004 te presenteren aan haar bezoekers. Zaterdag 24 januari opent ASTA haar deuren om 23.00 uur. Kaarten kosten 7,50 en zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa van de ASTA. Voor meer informatie surf je naar www.asta.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws