BN’ers voeren opnieuw actie voor Monkey Business

Partyscene Redactie | 15 januari 2004
headlines


Mede dankzij de inzet van Georgina Verbaan, Aukje van Ginneken, Sebastiaan Labrie, Robin Rienstra en Anouk van Nes is de nachtelijke wildplak-actie voorafgaand aan het eerste benefiet, ‘Party with Me’ 23 mei 2003 in Hotel Arena Tonight, een overweldigend succes geworden. Een tal van BN’ers organiseert vanavond een ludieke actie om ook het tweede benefiet tot een uitverkocht super feest te maken.

Om 20.00 vertrekken zij voor een demonstratie vanaf Café O’Reilly’s in de Paleisstraat te Amsterdam. Op deze koopavond vervolgen zij hun weg via de Dam en Kalverstraat naar het Spui. Zij worden begeleid door dansende Chinese leeuwen die het Chinese Nieuwjaar aankondigen; het Jaar van de Aap. Het doel van de demonstratie is om Amsterdam en de rest van Nederland op de hoogte te stellen van het komende Monkey Business benefiet. Een goed feest in de ruimste zin des woord. De volledige opbrengst gaat naar de rode mensaap.

Met medewerking van DJ’s waaronder Laidback Luke, Marnix, Brian S, Marvin, D-Rashid en Lacroix en diverse sponsoren organiseert Monkey Business ‘Dance with Me’ op vrijdag 23 januari a.s. in Club Panama te Amsterdam. Meer informatie over de benefietavond is te vinden op de website saveme.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws