PLAYGROUND in de 020

Partyscene Redactie | 14 januari 2004
headlines


Er zijn twee ruimtes met house muziek met oa : Dj Richard (Roxy, Chemistry, Playground) Dj Zomar (Superplus, Playground). Zij zijn ook degene die het feest organiseren.

Ook hebben we dit keer de primeur van een nieuwe dj act van twee van de beste talenten in Amsterdam, namelijk: Carlos Valdes en Sandrien. Zij zullen te zien zijn als :Mal borrowed en frei bouwerker en draaien een mix van electro, techno, breakbeat en house. In de bovenzaal draaien Dj Meloen (LOMOTION) en Dj Narouz, die de GETAWAY regelmatig op zijn kop zet.

Verder zal het decor verzorgd worden door Eigen Thijs en Cindy Bee: zij zijn bekend van hun veel besproken act bij Per’s Time Machine. Vind jij ook dat bijna overal in Amsterdam dezelfde muziek word gedraaid en mis je de pure house sounds dan ben je bij ons aan het goede adres. De Playground zal iedere laatste vrijdag van de maand plaatsvinden in de 020 met een diversiteit aan dj’s , acts en kunst. Ook is de Playground op zoek naar nieuw dj talent (house/tech house) voor onze komende feesten. Dus denk jij dat jou muziek past bij de Playground stuur dan een cd naar DJ Zomar, Nieuwendijk 104, 1012 MR Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws