Dinsdag, DVD dag met Best Buy Thrillogy

Partyscene Redactie | 13 januari 2004
headlines


Dit DVD pack bevat drie films. Conspiracy Theory, Copycat en Striptease.

Mel Gibson en Julia Roberts spelen de hoofdrollen in een adembenemende actie-thriller van Lethal Weaponmakers Joel Silver en Richard Donner! Gibson is een paranoïde New Yorkse taxichauffeur die in alles samenzweringen ziet.In zijn wereld vermommen alledaagse dingen zich in kwade krachten. Officier
van Justitie Julia Roberts hoort hem aan en denkt daarbij aan de verdachte omstandigheden waaronder haar vader is vermoord. Ze neemt Mel's verhalen pas serieus als er werkelijk kwalijke zaken gebeuren. Dan beginnen ze samen de levensgevaarlijke speurtocht naar de waarheid in een wereld, waarin niemand te vertrouwen is.

Lovende kritieken alom voor Copycat, een moderne thriller met een hoog adrenalinegehalte over de wanhopige klopjacht op een massamoordenaar die seriemoordenaars uit het recente verleden kopieert. Een ambitieuze vrouwelijke rechercheur (Holly Hunter) van de politie van San Francisco en een bekend crimineel psychologe (Sigourney Weaver) moeten samen de stukjes van een misdaadpuzzel in elkaar passen. Hoewel ze hem op de hielen zitten, blijft hij hen steeds een stap en... een lijk voor. Striptease De broeierige wereld van de 'gentlemen's club' vol exotische droommeiden en joelende klanten wordt aan de kaak gesteld in deze speelfilm vol actie/komedie/drama met tevens in de hoofdrollen Burt Reynolds, Armand Assante, Ving Rhames en Robert Patrick.

Erin werkt noodgedwongen als stripteasedanseres. Wanneer een congreslid (Reynolds) door haar geobsedeerd raakt, heeft dat voor haar vervelende consequenties. Geld, afpersing, moord - de politicus deinst nergens voor terug, maar in Erin zal hij zijn meerdere moeten erkennen. Zij stript wel, maar het zijn de politicus en zijn handlangers die uiteindelijk te kijk worden gezet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws