Nokia Dance Department kijkt tevreden terug

Partyscene Redactie | 24 december 2003
headlines


In juli brachten we een heel vliegtuig vol dance liefhebbers geheel verzorgd naar Ibiza en in november stond een wekenlange uitverkochte Heineken Music Hall in het teken van de eerste editie van ons eigen dance event Revolution.

En bij de bekendmaking van de nieuwste luistercijfers afgelopen maandag bleek wederom dat Dance Department met zeer grote voorsprong het best beluisterde dance programma in de Nederlandse ether is.

Wij willen iedereen danken voor de steun en inzet in het afgelopen jaar, en geven de luisteraars de kans de laatste Dance Department van het jaar samen te stellen. Trek je hele familie onder de kerstboom vandaan en maak een selectie van je favoriete vier sets van de hier onder genoemde dj's en luister aanstaande zaterdag wat de uitkomst is.

Tiësto, Carl Cox, John Digweed, Sven Vath, Tim de Luxe, Fatboy Slim, Kurtis Mantronik, Remy, Roger Sanchez, David Morales, Sander Kleinenberg, Steve Lawler, Junior Jack, Danny Howells, Wally Lopez, Satoshi Tomiie, Darren Emerson, David Guetta, Futureshock, Paul Oakenfold, The Audio Bullys, Cross en Paul van Dyk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws