Mainstage sluit jaar af met Steve Rachmad tijdens Dutch edition.

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de spetterende en exclusieve Zenit Label Party met Marco Carola en Paco Osuna, komt Mainstage op 27 december met haar eerste Dutch edition. Met deze Dutch edition wordt het jaar in stijl afgesloten door Steve Rachmad en resident Phonopunk, die beiden een exclusieve 3-uur set zullen weggeven in Escape. Steve Rachmad is al jaren de vaderlandse trots in de internationale techno scene, waar hij muzikaal vooral te typeren is met zijn diepe, groovy en funky sound.
 
De Mainstage-crew kijkt vol trots terug op het afgelopen jaar. Enkele mijlpalen waren het 1-jarig bestaan en de eerste exclusieve Zenit Label Party. Maar vooral het feit dat Mainstage nu echt op de Nederlandse dancekaart staat en bij veel mensen een vaste plek heeft gekregen in hun uitgaansagenda, is iets om trots op te zijn. En als tegemoetkoming voor de dure decembermaand is bij deze editie de toegangsprijs ditmaal slechts 14 euro!
 
Steve Rachmad
Steve is al jaren een (inter)nationaal gerespecteerde dj in de scene. Als 12-jarige begint hij platen te kopen om te mixen en re-mixen. Al snel volgt zijn eerste release. In de jaren 80 komt hij in aanraking met dance en electro. Zijn aandacht wordt pas echt getrokken door de Detroit- en Chicago-stijl met djs als Derrick May en Mr. Fingers. Hierdoor benvloed, neemt Steves stijl een wending door samen te werken met grootheden als Darren Emerson, Dave Angel en Derrick May. Vanaf die tijd vestigt hij zijn naam met releases op gerenommeerde labels als 100% Pure, Underwater, Rotation, Fragile, M-Plant en Tresor. Hij deed veel remixes onder diverse pseudoniemen, waar Secret Life of Machines (96) van het pseudoniem Sterac de meest bekende en gerespecteerde werd. Steves veelzijdigheid wordt compleet gemaakt door zijn eigen labels Scorp en Sterac Electronics. Als dj maakt hij snel furore door zon beetje in elk werelddeel achter de decks te kruipen. In Nederland is hij vooral bekend door zijn vele optrendens op Awakenings, Dance Valley, club Mazzo en tegenwoordig op Speakerplay.
 
Phonopunk
De waardige resident en winnaar van de Diesel U-Music Award heeft in korte tijd al een behoorlijke staat van dienst weten op te bouwen. Zijn geslepen skills en funky, tribal sound geven hem maandelijks de plek die hij verdiend tussen djs van grote naam.Het moge duidelijk zijn dat we komend jaar van Phonopunk niet alleen op Mainstage mogen genieten, maar ongetwijfeld ook op andere belangrijke podia.
 
MAINSTAGE
Zaterdag 27 december // 23:00u 05:00u
Djs: Steve Rachmad en Phonopunk
Escape // Rembrandtplein 11, Amsterdam
VVK via de bekendere platenzaken // prijs 14 euro
Next Mainstage // 31 januari // John Acquiviva
Meer info: www.mainstage-event.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws