Vier de feestdagen met Mazzo

Partyscene Redactie | 24 december 2003
headlines


Vrijdag is het Tweede Kerstdag, ook in Mazzo. Om via de naalden van de draaitafels een piek op de dansvloer te creëren is dit keer een speciale Xmass Line Up samengesteld. Zo komen we, ho-ho-ho-, allereerst dj Mike van Loon van Hed Kandi op de poster tegen. Mike is in Nederland de officiële vertegenwoordiger van deze succesvolle partyoutfit. Verder draaien C Jay, Something Enders en Jonas Braun op Tweede Kerstdag de ballen uit het soundsystem. Uiteraard is deze opsomming pas compleet bij het noemen van de hoeder van Mazzo: resident Rene Vidal. Sleep op Tweede Kerstdag je schaapjes op het droge in de Mazzo.

Ook de volgende dag, zaterdag 27 december, blijven de Engelen verschijnen in Mazzo. Niet voor niets heet de vaste zaterdagavond 23 'n Rising. De drie Mazzo dj’s die voor deze gelegenheid neer dalen uit hun househemel zijn Ronald Molendijk, Marcella en Rene Vidal. Ronald kennen we als drijvende kracht van het Soulvation ensemble dat dit jaar een legendarisch optreden bij BarendenVanDorp gaf. Na de kerstdagen ‘reset hij zijn brein’ in Mazzo. Een van de knapste vrouwelijke dj’s die ook kan draaien, natuurlijk hebben we het hier over Marcella, zal zaterdag de Mazzo laten opstijgen met haar energieke sound.

Dit jaar maakte H-O-P-E (High On Positive Energy) een flitsende start in partyland als het eerste feestconcept dat kwaliteit combineert met een vrije entree. Met de beste dj’s, unieke locaties en een sterk randprogramma vol spannende acts flitsende vj’s, bewijst H-O-P-E dat aan een goed feest geen prijzig prijskaartje hoeft te hangen. Zondag verzorgt H-O-P-E “Zondag” in Mazzo. Raak high on positive energy met het feest dat vroeg begint en vroeg eindigt.

www.mazzo.nl

(toegevoegd:24-12-2003/10:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws