X-Mas @ Lexion

Partyscene Redactie | 23 december 2003
headlines


Dit is voorlopig de laatste keer dat Ferry Corsten in Nederland draait, dus dat maakt dit kerstfeestje met name heel speciaal. De Lexion pakt qua kerstgevoel uit met een ‘strikkenfestijn’. Strikken van drie meter breed en vette kerstbomen aan het plafond, dragen bij aan het feestgevoel. Op tweede kerstdag is er een ‘whitehouse’ editie waarbij DJ Jean de scepter zwaait.

Met kerstnacht organiseert de Lexion een extra lange nachtmis onder de naam Lex-Mas Eve. Naast een drie uur durende set van Ferry Corsten zijn de dj’s Stephen, Lock’n Load, Erik de Koning, Jose, Calvin, G-Spott, Jochen, Lester Claassens en Mike S van de partij. Deze avond zal bovendien opgeluisterd worden door spectaculaire shows en dans, en het kerstgevoel wordt daarbij natuurlijk niet vergeten.
Deuren open van 21u tot 06u. Voorverkoop €15,- ex. Fee www.ticketbox.nl

Voor degene die, na het grote diner van eerste kerstdag, toe zijn aan wat beweging staat de Lexion op vrijdag 26 december in het teken van DJ Jean’s Whitehouse. Hij gaat samen met E-Craig het publiek weer op zijn eigen wijze doen springen. Zij worden ondersteund door de vocals van MC Prime.
Deuren open van 22u tot 06u Dames vrij entree tot 23u! Entree €15,-

Na de kerstdagen hebben de meeste dit jaar nog twee dagen vrij omdat het dan weekend is. Zaterdag 27 december is het tijd voor Recover. Van bijkomen is er deze avond echter geen sprake. De dj’s Erik de Koning, Jochen, Joop en The Freak gaan deze avond de Lexion op haar grondvesten doen trillen met hun Trance en Hardtrance sound.
Deuren open van 23u tot 06u. Dames vrij entree tot middernacht! Entree €15,- en €12,50 voor leden.

(toegevoegd:23-12-2003/10:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws