Winston Post gaat zich meer richten op zijn dj carrière

Partyscene Redactie | 22 december 2003
headlines


“Dat ik wil gaan stoppen met acteren heb ik nooit gezegd” legt Winston uit in een kort telefonisch interview. Hij gaat verder; “Ik ben begonnen met draaien in de jaarwisseling van 1999/2000. Maar door mijn rol in GTST heb ik me nooit echt in de platen kunnen verdiepen en dat wil ik in het jaar 2004 wel gaan doen. Ik wil me meer gaan richten op het draaien en produceren.”

Over zijn rol in GTST zegt Winston; “Het zit erin dat ik ooit een keer ga stoppen bij GTST maar dat wil niet zeggen dat ik ga stoppen met acteren. Ik speel nu bijna vier jaar de rol van Benjamin in de serie en ik wacht in ieder geval mijn contract af die ongeveer rond juni/juli afloopt. Dan kijk ik wel verder.” Verder legt hij uit; “ Maar ik wil sowieso blijven acteren. Een rol in een film lijkt me geweldig. Het zou helemaal ideaal zijn als ik het kan combineren. Af en toe een rol en ondertussen draaien en produceren”.

Op de vraag waar we hem nu al kunnen horen draaien antwoord Winston; “ Ik draai nu al een week of drie in het programma Floorfillers”. Dit is een programma dat elke donderdagavond van 19.00 uur tot 24.00 uur te vinden is op Fresh FM. Winston legt uit; “Hier draai ik samen met de dj’s Mark van Dale, Erik de Koning en Johan Cyber. Dit zijn dj’s met meer ervaring en daar kan ik weer veel van leren. Ieder uur draait er een andere dj waardoor het programma veel diversiteit krijgt en dat houd het leuk." Verder had Winston Post een aandeel in Turbulentie Live, een programma op Stadsradio en is hij te vinden in diverse clubs door heel Nederland. Winston; "Ik wil gewoon los gaan met de muziek en de mensen om me heen.”

(toegevoegd:22-12-2003/13:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws