BG Dance Awards, de stem van ….

Partyscene Redactie | 19 december 2003
headlines


De stem van:

Naam; Pascal van Dijk
Leeftijd; 29
Woonplaats; Almere
Beroep; IT’er
Hobby’s; muziek, feestjes organiseren, uitgaan, koken


Wiecher's platenkeuze:

1. Armand van Helden, ‘Let me lead you’
2. Alle producties van DJ Gregory
3. Derrick Carter, ‘Who’s been watching’(promo)


Wiecher's motivatie:

1. Armand van Helden, ‘Let me lead you’
Een verschrikkelijk goeie zomerse plaat! Ik kreeg ‘m nog voor koninginnedag binnen; en het was gelijk knallen. Toen ik nog regelmatig draaide, was dit één van mijn favorieten.Ik heb dan ook goeie herinneringen aan een strandfeest in Zandvoort afgelopen zomer. Vreemd genoeg is deze plaat heel slecht verkocht in Nederland. Terwijl ie er qua originaliteit en techniek echt uitspringt. Zo heb ik wel meer platen van ‘van Helden’, zowel bekend als onbekend.

2. Alle producties van DJ Gregory
Dat zijn er 5 geloof ik. Al deze producties zijn gewoon hele goede originele house. Het zit net tussen ‘latin’ en ‘Westcoast’ in. Ik hou vooral van Amerikaanse muziek uit de buurt van San Francisco. Dat is originele dansmuziek zoals die hoort te zijn. Heel anders dan de doorsnee deunen uit Europa die voor ‘clubhouse’ door moeten gaan.

3.Derrick Carter, ‘Who’s been watching’
Ook weer Amerikaanse house van optima forma. Dit nummer is absoluut uniek in zijn soort. Ik heb dit jaar nog geen plaat gehoord die ook maar een beetje in de buurt komt. Dit is trouwens één van de weinige platen van Derrick Carter met 3 versies van hetzelfde nummer. Echt onder alle omstandigheden goed te draaien.

Wil jij ook je stem uitbrengen? Ga dan naar www.danceawards.nl

(toegevoegd:19-12-2003/16:19)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws