Nieuw initiatief in Rotterdam

Partyscene Redactie | 18 december 2003
headlines


Daarnaast heeft Rotterdam natuurlijk ook een legio DJs en Producers die wereldwijde erkenning hebben behaald. Een van deze fanatiekelingen is Jaimie Peeters voorheen bekend als DJ Sir Jamez (3deck, techno) nu bekend als Jaimie Fanatic. Met een DJ history van New York tot aan Maleisie en een aantal techno krakers op zijn naam uitgebracht onder het bekende Shockers label van ID-T is Jaimie geen onbekende in de scene.
In 2002 had Jaimie er echter voor gekozen om zijn techno pet af te zetten en zich volledig te gaan richten op “bad boy house” zoals hij dat zelf graag noemt. Sommigen zullen zich zijn set herinneren op Low Lands vorig jaar, waar hij na Umek als allerlaatste DJ van Low Lands, het festival mocht afsluiten. Zijn Duran Duran remix (The Reflex) werd door velen bekroond tot het DJ hoogtepunt van Low Lands 2003.

Deze wending in zijn muziekstijl heeft Jaimie gericht tot het veranderen van zijn naam van Sir Jamez naar Jaimie Fanatic en het opzetten van zijn eigen label “Groove Fanatics”. De eerste release op dit label was van DJ Misjah (“Blow Up!”) met een remix van Jaimie Fanatic (Break Up!”) zelf, waarbij de remix van Jaimie tot 2x toe gedraaid werd op radio BBC1 als een Tried and Tested door Judge Jules. De 2e release is nu uit op white label en bevat 3 tracks van Jaimie Fanatic plus 1 Laidback Luke remix en zal heten “B-Boy Stance”. De Laidback Luke fans zullen deze remix van Luke al met regelmaat voorbij hebben horen komen in zijn DJ sets.

Om het verhaal compleet te maken heeft Jaimie Fanatic een eigen houseavond opgezet “Sunday Superstars” wat vanaf 2004 elke 2e zondag van de maand in Prachtig (te Rotterdam) gehouden zal worden. Deze zondagavond is een verlengstuk van het label Groove Fanatics en richt zich, net als het label, op de bad boys en bad girls van onze kikkerlandje. Wat houdt dat in? Waar je bij de andere zondagavond uitgaansavonden meer het lounge, chill en relax aanbod ziet, zal er bij Sunday Superstars meer een stoere jongens en meisjes house aangeboden worden. Stevige house dus met het imago van “Pimps, Players, Playettes, Sluts, Hoes, Bitches, Bad Boys en Bad Girls en noemt u maar op. Dresscode; nasty, sexy, slutty and superstarlike!. Resident DJs zijn Jaimie Fanatic en Miss Monica (vanaf maart). Als exclusiviteit zal er de eerste keren gratis eten; buffet, hapjes e.d. aangeboden worden! Tevens zijn er hairstylistes aanwezig die je de coup van de avond kunnen geven. Daarnaast is er ook een kado voor de best geklede “slut” en “player”!! Sunday Superstars wordt volledig aangekleed door Pornstar, Serial Killers and Etnies shoes!

Elke 2e zondag van de maand dus Sunday Superstars in club Prachtig met Jaimie Fanatic en gasten, bad boys house voor de stoute partypeople!

11. januari 2004 – Sunday Superstars eerste editie “B-Boy Stance” met Laidback Luke, Jaimie Fanatic eb Bart B More.

Wij geven plekjes op de gastenlijst weg voor deze openingsavond..

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws