DJ SET DARSHAN VAN METRO AREA BIJ CLUBRISK IN DE WINKEL VAN SINKEL

Partyscene Redactie | 10 december 2003
headlines


Zoals een criticus het eens verwoordde: hun geluid klinkt als van voor het housetijdperk maar kan tegelijkertijd nooit in die tijd gemaakt zijn. De mengeling van traditionele en elektronische instrumenten, het futurisme van Detroit en de warmte van New Yorkse deep house, het zit er allemaal in bij het duo uit de Big Apple.

Metro Area is verantwoordelijk, na talloze underground/cult hits, voor een van de beste, friste albums van 2002. Een album waar we het jaren later nog over hebben, tijdloos, maar wat toch wel weer de (muzikale)geest van het onze huidige periode weergeeft.

Afgelopen jaren heeft het duo op menig nationaal en internationaal festival gestaan met hun frisse geluid. En nu staat èèn helft van het reeds befaamde duo in een intieme club-setting; De Utrechtse Winkel Van Sinkel! Verder draait ook onze eigen djCASSIE6 die avond, met een ‘classic techno’ set en staat beneden een ‘nieuw’ talent; dj EDO Salgado,in de Luvdancin room, waar hij de newclassics-soul-disco-boogie-funk-house-garage-en-latin ten gehore gaat brengen!

De avond zal LIVE worden uitgezonden door BNN radio (3FM)

Winkel Van Winkel. Oude Gracht 158, ingang a/d werf, Utrecht.
Toegang; 12 euro, behalve ‘special events’.
Meer info op: clubrisk.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws