H-O-P-E met OudenNieuw

Partyscene Redactie | 10 december 2003
headlines


Met de beste dj’s, unieke locaties en een sterk randprogramma vol spannende acts flitsende vj’s, bewijst H-O-P-E dat aan een goed feest geen prijzig prijskaartje hoeft te hangen.
Ook met Oud'nNieuw, de feestelijkste feestdag van het jaar, is H-O-P-E op volle kracht aanwezig. H-O-P-E pakt uit met een uitbundig gedecoreerde locatie. De line-up laat de namen zien van Knee Deep, Guan Elmzoon ( King Bee) en een live-optreden van Jazzy D. Ook opkomend talent Jonas Braun en resident dj Rene Vidal zijn aanwezig. De visuele aankleding is in handen van o.a. ON-NO, Ottograph en Milo7.

Om de hoge kosten die het geven van een eindejaarsfeest met zich meebrengen enigszins te compenseren vragen, breken we voor een keer met de traditie geen entree te heffen. Maar het bedrag blijft bescheiden: € 15,-. ‘Are you invited’ blijft een voorwaarde om toegang te krijgen tot H-O-P-E. Het feest duurt dit keer van 22:00 uur tot 05:00 uur. Voor iedere bezoeker staat een feestelijke welkomstcocktail klaar. Naast het bovenstaande zal het programma ook een groot aantal verassende acts en entertainers bevatten. Volgende week gaat de website online waarin de plannen voor volgend jaar worden onthuld. Ook foto’s van voorgaande edities staan dan online.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws