ON SACRE BLEU! VIVE LA FRANCE

Partyscene Redactie | 27 november 2003
headlines


De Franse dance scene heeft sinds 1996 gezorgd, voor een frisse wind in uitgaansland. Artiesten als Daft Punk, Cassius, Bob Sinclar en Dimitri from Paris lieten ons kennismaken met een nieuwe sound en een glamoureus imago, die de popster status benaderd.

Julien Veniel, beter bekend als D’Julz is op dit moment één van de toonaangevende franse DJ’s en producers en mag zich meten met het bovenstaande rijtje artiesten. Hij is resident DJ op alle belangrijke evenementen en festivals in Frankrijk, zoals Bass Culture (Club Rex) en Magic Garden, maar ook la Terrazza (Barcelona), Fabric (Londen) en een voormalige residentie tijdens Dimitri’s Hi- Tech Soul Movement avonden in de More (Amsterdam) bewijzen dat zijn sound geliefd is bij velen.

Zijn stijl wordt geroemd om diepe bassen, soms pompend, soms dub, boordevol ritme en continu voorzien van de typische Franse funky feel. Als producer is zijn status ook niet onverdienstelijk te noemen, want zijn platen zitten standaard in de koffers van DJ’s als: Josh Wink, Laurent Garnier, Layo en Bushwacka, Mr. C en DJ Sneak.

DJ D’Julz zal aankomende zaterdag worden bijgestaan door trots van eigen bodem, DJ Benny Rodrigues, die eigenlijk geen verdere introductie behoeft. Het voormalige talent, heeft zich ontpopt tot een geliefde artiest, die op elk credible evenement in Nederland acte de presence heeft gegeven. Naast het DJ’en is Benny druk bezig met het opstarten van zijn eigen platenlabel B House.

De lounge wordt aanstaande zaterdag weer voorzien van een flinke Soul injectie, want niemand minder dan LeRoy en Thelonius zullen verschillende muziekgenres de revu laten passeren…een erg aangenaam alternatief op de grote zaal!

ON, EVERY SATURDAY @ CLUB OFF CORSO
ON IS HOSTED BY SOUND ARCHITECTURE en SILLY SYMPHONIES
STARRING IS BROUGHT TO YOU BY SOAKED™

OFF CORSO
KRUISKADE 22
ROTTERDAM
TICKETS 12.50,- EXCEPT SPECIALS XXX
TICKETS ONLY AT THE DOOR
WWW.CLUBON.NL

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws