Winnen: Plastic Fantastic DVD

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Basic Beat, al jaren lang een gerespecteerd platenlabel binnen de dance scene, heeft door de jaren heen vele platen en cds uitgebracht die ondertussen verheven kunnen worden naar het level van classsics. Met het oog op de huidige ontwikkelingen binnen de muziek branche, en de wensen van de consument, is Basic Beat recentelijk van start gegaan met Basic DVD. Hierbij is vooral gelet op de wensen van de kritische dance liefhebber.

Plastic Fantastic is in 1998 begonnen met een geheel revolutionare manier van party organisatie: striptease danseressen die theateraal aangekleed dansten op harde house beats, omringd door een fantasie wereld van decor. Deze unieke mix van entertainment op de beats van Mike S en zijn guest DJs, hebben op een indrukwekkende wijze bijgedragen aan de populariteit van Hard House.

Na vijf jaar boekt dit concept nog steeds enorme successen, na uitverkochte zalen en cds is er nu Plastic Fantastic DVD. Deze DVD bevat de beste, wildste, mooiste en leukste beelden van vijf jaar Plastic Fantastic. Deze unieke beelden zijn geschoten op diverse lokaties en hebben voor de ware fan een nostalgische waarde.

Mike S, de organisator en resident DJ ,is in 1998 begonnen met deze formule en die een instant hit werd en tot de dag van vandaag nog steeds is.
Met deze Plastic Fantastic CD/DVD laat Mike S zijn andere kant zien: een selectie van de beste Oldschool/Hardhouse/hardstyle platen van toen en nu.

De koploper op VJ- gebied, Barkode heeft op een indrukwekkende manier de beelden in poezie veranderd, sensueel, erotische warme beelden geven een perfecte weergave van de sfeer en intimiteit van de avonden. Ook frequente bezoekers moeten aandachtig opletten: de mensen massa wordt op een zodanige manier in beeld gebracht dat het een intieme, sensuele spel lijkt tussen de kijker/luisteraar en de beelden.

Start2Dance mag 3 exemplaren weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

*Noem tenminste n locatie waar een Plastic Fantasic feest heeft plaatsgevonden.

Mail het juiste antwoord en je volledige naam en adres voor vrijdag 28 november naar: dane@start2dance.com. Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen de DVD zo snel mogelijk thuisgestuurd gaan krijgen.

Releasedatum: 24 november 2003.
Ditrbibutie via Video Film Express.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws