SOUTHERN COMFORT ZONE in Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 6 november 2003
headlines


Geniet van cocktails, Cajun style food en soulful tunes. Niemand minder dan de top dj’s Kerri Chandler (NYC, USA), Ron Carroll (Chicago, USA) en Roog (NL) zullen een onvergetelijke avond neerzetten, daarnaast zullen ook Leroy (NL) en St Paul (NL) act de présence geven. Ron Carroll zal bovendien samen met Roog het nummer ‘Back Together’- wat hij met Hardsoul heeft gemaakt - opvoeren.

New York Underground Garage Sound
Op dertienjarige leeftijd maakte Kerri Chandler al zijn dj-debut in de ‘Rally Record Club’ in New Jersey. Zijn rijke achtergrond in de New York Underground Sound (Garage music) heeft hij meegekregen van zijn vader die ook dj was. Tegenwoordig zijn er weinig artiesten in de muziekbusiness die het niveau van Kerri Chandler hebben kunnen evenaren. Hij staat bekend als een van de eerste oprichters van de Deep House sound en zijn ‘basslines’ zijn allom berucht! Zijn kracht ligt voornamelijk in het feit dat hij nog steeds ‘real house music’ draait
zonder gedateerd te klinken. Zijn dj-sets zijn pure underground house die je meenemen naar een euforische hoogte!

‘Back Together’
Ron Carroll “The Minister of Sound” begon zijn dj-carrière in Chicago begin jaren ‘80 in zijn eigen club ‘The Bangin’ Enterprize’. Na twee jaar wilde Ron toch zijn liefde voor muziek uitbreiden en daar hij jaren lang Gospel had gezongen in de kerk, wilde hij de vocalen zingen voor een House track en nam hij samen met Ron Trent, Big ED e.a. de nummers “My Prayer” en “A New Day” (Clubhouse records) op. Ook heeft Ron samengewerkt met dj/producers als Mike Dunn, Lil’ Louis Vega, Frankie Knuckles, Mousse T en artiesten als Destiny’s Child, Kim English en anderen.

Onlangs heeft hij samen met dj Roog en zijn broer Greg (Hardsoul) het nummer ‘Back Together’(Soulfuric Records) gemaakt, wat in Engeland al een enorm succes is geworden. Ron Carroll nam de vocalen voor zijn rekening en zal tijdens SOUTHERN COMFORT ZONE in de Winkel van Sinkel het nummer live ten gehore brengen!
Voor zowel dj Roog als dj Leroy zal het een thuiswedstrijd worden in de Winkel van Sinkel, omdat zij allebei uit Utrecht komen.

Verkoopinformatie
SOUTHERN COMFORT ZONE start om 23:00 uur en eindigt om circa 05.00 uur. Kaartverkoop vindt o.a. plaats bij de bekende voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws