Amsterdam Dance Event in Club Mazzo

Partyscene Redactie | 28 oktober 2003
headlines


Donderdag 30 oktober staat de Mazzo in het teken van Armada Night. Armada Records presenteert zich op deze avond met Armin van Buuren. Daarnaast verschijnen Markus Schultz en Harry Lemon ook nog achter de draaitafels.

Mazzo & Extrema presenteren op vrijdag 31 oktober “Border Community Night”. Border Community is het nieuwe label van James Holden. Samen met Nederlands talent Matthew Dekay en de jonge Zweedse Peter, die ontdekt is door James Holden, belooft dit een progressief spektakel te worden.

“Goodmorning Amsterdam” is het thema van zaterdag 1 november. De avond begint om 23.00 uur en zal, afgezien van de andere avonden, doorgaan tot ??? Naast Remy en Rene Vidal komen er deze avond nog twee special guests. De Mazzo programmeur houd nog even geheim wie het zijn. We kunnen je wel vertellen dat er één van Nederlandse bodem komt en dat de ander een buitenlandse topper is.

Na deze 3 dagen heeft de Mazzo nog niet genoeg gefeest want zondag 2 november vind de aftrap van “Zondag” plaats. “Zondag” is een samenwerking tussen vijf Nederlandse organisaties, die elk hun eigen dag hosten. Deze organisaties zijn Extrema, Magma, Verse Geesten, H-O-P-E en de Mazzo zelf. De eerste “Zondag” wordt verzorgd door Extrema.

(toegevoegd:28-10-2003/10:54)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws