Skaten met Junkie XL op het Museumplein

Partyscene Redactie | 16 oktober 2003
headlines


’s Werelds beste skaters showen hun vetste en spectaculairste tricks op een speciaal daarvoor uit het buitenland gehaalde ramp. Diverse dj’s, waaronder Benny Rodrigues, ondersteunen het geheel muzikaal. Klap op de vuurpijl is het optreden van High Rollers’ special guest Junkie XL!

Na de verbouwing van het Museumplein in de jaren ’90 werd de oude, vertrouwde ramp vervangen door een exemplaar waarop door constructiefouten niet te skaten viel. Om de skatescene, die hierdoor noodgedwongen haar vaste stek moest verlaten, terug te halen naar de plek waar het allemaal ooit begon, organiseert energydrink Red Bull het event High Rollers.

Vanuit de hele wereld vliegen riders in om aan dit spectaculaire evenement deel te nemen. Zo staan ondermeer Cesar Mora, Beni Huber, Takeshi Yasutoko en ‘skate Godfather’ Chris Edwards te popelen om hun kunsten te vertonen. Van eigen bodem zijn o.a. Sven Boekhorst, Tio Eerhart, Nilz Jansen en Huub Smit van de partij. In totaal strijden 60 ‘High Rollers’ tegen én met elkaar op de reusachtige ramp, die speciaal voor hen uit het buitenland wordt gehaald. De skatescene van weleer wordt dus helemaal in ere hersteld!

Special guest is niemand minder dan Junkie XL, die een spetterende live performance gaat geven. De hele wereld wil hem hebben, maar High Rollers hééft hem! Vuurwerk verzekerd met deze rasartiest, het Museumplein gaat vlammen!

Het programma voor 4 oktober ziet er als volgt uit:

12:00-17:30 uur Qualifying heats
17:30-18:30 uur Benny Rodrigues
18:30-19:30 uur Semi-finals
19:30-20:30 uur Finals/ Prize ceremony
20:45 uur Special guest JUNKIE XL!
Toegang: Gratis!
Meer info: www.redbullhighrollers.nl
(toegevoegd:02-10-2003/11:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws