IBIZA CLOSINGPARTY in The Matrixx

Partyscene Redactie | 22 september 2003
headlines


Zaterdag 27 oktober gaan top-dj’s als; Jo Mills (UK), Ricky Rivaro (NL) en Voodoo & Serano (Ger) de ware Ibiza-sound laten horen en hiermee het zomergevoel van dit eiland bij een ieder doen opgloeien.

Jo Mills is een uiterst populaire dame uit de UK. Zij draait al jaren elke maandagmorgen op haar eigen feest in de DC10. Deze club is vernoemd naar de vliegtuigen die op ongeveer 150 meter over vliegen tijdens de landing op Ibiza Airport. De ‘Circo Loco’ feesten, die georganiseerd worden door haar, zijn erg populair bij de echte Ibiza gangers. Zij draaide de afgelopen jaren ook regelmatig op Ibiza in Clubs Pacha en El Divino. Wanneer je je een weekje op het witte eiland waant ontkom je er niet aan om haar naam op een van de grote billboards te spotten. Ze draait in The Pacha, Privilege en Amnesia en natuurlijk op haar eigen feestjes. Ook heeft ze tijdens Dance Valley nog gedraaid.

Voodoo & Serano zijn 2 Duitse dj’s die al enkele jaren op het party-eiland hun stempel drukken. Voodoo begon zijn carrière op het eiland in 1995. Hij werd in dat jaar een van de resident-dj’s van ’s werelds grootste club ‘Privelege’. Een jaar later werd het El Divino in de haven van IBIZA-stad. In 1997 begon hij als een van de residents van club SPACE waarvoor hij ook nog de wereld rond vliegt voor de SPACE WORLDTOUR. Een ‘Ibiza-circus’ wat de rest van de wereld laat proeven van de sfeer in en rond Club Space. Tommy Serano is vanaf 1995 te zien en te horen met Voodoo. Samen draaien ze nu ook regelmatig tijdens de Sunday at Space. Een populair feest in de gelijknamige club in Playa D’ Bossa (IBIZA). Ze produceren samen ook muziek. Op dit moment staan ze weer in de hitlijsten in Duitsland en Italië met hun laatste track, ‘Give Me The Power’.

Ricky Rivaro, de resident-dj van Bloomingdale, de Beachclub van ID&T in Bloemendaal.
Hij compileerde de cd’s van de Beachclub. Ricky heeft inmiddels ook z’n eigen radio-show op ID&T Radio waar hij helemaal zijn eigen dingen kan doen. Hij draait regelmatig op grote en kleine feesten als ; Mysterieland, Sensation, Shagadelic Parties en Club Arena.

De line up;
- Jo Mills (UK)
- Ricky Rivaro (NL)
- Voodoo & Serano (GER)
The Host;
- MC Stretch

VJ's:
- Vision Impossible
*De deuren zullen van 22.00 uur tot 05.00 uur geopend zijn.
*Dresscode; Like on IBIZA ; XXtreme party dressed
*entree 10 euro (geen voorverkoop)

(toegevoegd:22-09-2003/11:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws