Club It komt terug met Golddiggers

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Op vrijdag 26 september zal Club It haar nieuwe clubavond “Golddiggers” openen met veel spektakel. Deze nieuwe clubavond zal Club It opnieuw op haar grondvesten doen schudden en zal de ingeslapen feestbeesten een nieuw thuisfront bieden. Een nieuw vers team zal de eigen It avonden weer terug gaan zetten op de Amsterdamse Dance-kaart door middel van verrassende acts, shows en sensationele decoraties. Tevens zijn de oude It DJ´s weer terug bij hun roots en zullen zij het publiek weer op zwepen, zoals we van ze gewend zijn.

De nieuwe vrijdagavond “Golddiggers” wordt een thema-avond, waarbij wekelijks het thema, de acts en het decor verandert. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker van de It wekelijks verrast zal worden door een diversiteit aan theatraal entertainment.
Ook is de It trots dat de oude en vertrouwde It DJ´s weer terug zijn in haar schoot. De resident DJ´s E-craig en Melvin zullen wekelijks worden bijgestaan door twee gast-DJ´s als Jean, Erick E, Mark van Dalen, Jurgen, Stephan en Guan.

Op de opening die zal plaatsvinden op vrijdag 26 september 2003 tussen 23.00 – 06.00 uur zullen de resident DJ´s Melvin en E-craig worden bijgestaan door Stephan en Guan.

De “Golddiggers” clubavond wordt een niet-pretentieuze avond die zich richt op het volwassen uitgaanspubliek van 25 jaar en ouder, die komen om de wekelijkse zorgen van zich af te zetten en lekker los willen gaan. Er is een niet verplichte thema -verwante dresscode, maar degenen die meedoen aan het kledingvoorschrift kunnen een voorkeursbehandeling verwachten.

(toegevoegd:17-09-2003/10:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws