Sven Väth kruipt uit zijn cocon

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Na zijn optreden van 21 maart op het 5 jarig bestaan van Sound Architecture was de afspraak voor een vervolg optreden snel gemaakt. Nadat hij ingezien had dat hij te lang niet in Rotterdam was geweest en met hoeveel liefde voor muziek de mensen achter Sound Architecture hun feesten organiseren wilde hij graag terugkomen. En wie zijn wij om daar geen gebruik van te maken.

Sven Väth is populairder dan ooit. Tijdens alle festivals en Cocoon @ Amnesia avonden, wat alweer voor het vierde jaar een succes is, heeft hij vaak ijzersterke sets neergezet. Hierdoor heeft hij weer veel nieuwe aanhangers gekregen en zijn vaste fans nooit teleurgesteld. Nu is het weer tijd om van de intieme clubsfeer te proeven wat natuurlijk perfect kan in Off Corso. Naast de capriolen van de Duitse grootmeester kan er deze avond ook weer gekeken en genoten worden van de vj-kwaliteiten van Reach Visuals.

Kijken naar, en genieten van Estroe kan deze avond ook gedaan worden. Ook deze prachtige meid krijgt steeds meer fans, dit mede door haar optreden tijdens Lovefields en natuurlijk de vele underground techno feestjes in binnen- en buitenland.

Natuurlijk mag er op deze avond één man niet ontbreken, de frontman van Sound Architecture, Joachim. Qua feesten organiseren is dit best een rustig jaar voor hem geweest, maar hij heeft zich des te meer bezig gehouden met het dj-en zelf. En wat zeker niet over het hoofd gezien mag worden is het opstarten van het Sound Architecture label. De releases op dit label staan hoog in het lijstje van dj’s als Pascal F.E.O.S. en Funk d’Void.

In het lower level van Off Corso staan verder Duplex (dj set), Steffi en Aron Friedman. Ook al deze namen hebben nationale en internationale faam gekregen door een lange staat van dienst met hun labels, nummers of clubavonden.

(toegevoegd:16-09-2003/11:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws