Betty Ford Clinic van start in Club Las Palmas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vanaf zondag 28 september is er iedere laatste zondag van de maand een editie van de "Betty Ford Clinic" in Las Palmas in Rotterdam. De Betty Ford Clinic zijn feesten zijn voor "the gay, and very addicted, community". De Betty Ford Clinic is een co-productie van Club Las Palmas en GSP Productions, onder andere bekend van de legendarische Gay Surprise Parties
in Nighttown.

De line-up voor het openingsfeest is om in ieder geval je vingers bij af te likken! Lekkere, sexy en ongedwongen housesounds van gerenommeerde djs als Roog, Natarcia en Jip de Luxe. MC Nova en VJ MacMotion zijn verantwoordelijk voor respectievelijk de vocalen en visuals.

Let's be Open (www.letsbeopen.com) host het Go Play Caf van Las Palmas. In deze kleinere zaal draaien de in Rotterdam wereldberoemde dj's Thunderpussy & DD King. Daarnaast zal ook acteur Roeland Fernhout a.k.a. Acoustic Kitty muzikaal van zich doen laten horen!

Bovendien zal Betty Ford je met van alles en nog wat gaan verrassen!

Kaarten voor de Betty Ford Clinic zijn te krijgen via www.voorverkoop.net, Strano, Outfitz en Sister Moon in Rotterdam, Outfitz in
Breda en Gabriel Clothing in Rotterdam.

Moet je de volgende dag werken? Geen probleem, want de Betty Ford Clinic opent haar deuren om 18.00 uur en sluit zo rond 00.30 uur.

Voor meer informatie kan je terecht op www.club-laspalmas.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws