John Digweed @ ASTA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 20 september ontvangt ASTA n van s werelds beste deejays; John Digweed. Hij treedt tijdens deze vaste clubavond van ASTA op samen met Johan Cyber, Mark van Dale en San Lee. Voor ASTA is de komst van Digweed in haar eerste maanden na de heropening een absoluut hoogtepunt. John Digweed wordt gezien als n van de pioniers van de hedendaagse dance muziek.

John Digweed startte op zijn 15e levensjaar met draaien en heeft zichzelf opgewerkt tot het allerhoogste niveau, met als hoogtepunt het jaar 2001 waarin hij werd verkozen tot beste deejay ter wereld door het Engelse DJ Magazine. Digweed draait over de gehele wereld maar is daarnaast zeer actief als producer. Heaven Scent en For what you dream of zijn twee van zijn meest bekende producties en worden wereldwijd in de clubscene gedraaid. Digweed staat synoniem voor Bedrock, zijnde het platenlabel van Digweed, zijn clubavond en de productiemaatschappij die hij deelt met Nick Muir. ASTA is bijzonder trots deze progressive deejay van het eerste uur te mogen verwelkomen.

Naast John Digweed treedt Johan Cyber op in zaal 1 van ASTA. Johan Cyber is net als Digweed producer en eigenaar van een platenzaak en -label: Cyber Records. Artiesten als Steve Rachmad, Armin van Buuren, Chab & Nukem en uiteraard Johan zelf produceren voor dit succesvolle label. Storemanager van Cyber Records in Leiden, San Lee, zal op zaterdag 20 september samen met Mark van Dale in zaal 2 te bewonderen zijn.

De deuren van ASTA openen op zaterdag 20 september om 23.00 uur en sluiten om 07.00 uur. Kaarten voor het evenement kosten 19 euro in de voorverkoop. Kaarten zijn te verkrijgen bij Rhythm Import en Midtown Records in Den Haag, Cyber Records in Leiden en voorts bij de Midtown filialen in Amsterdam, Rotterdam (2x), Eindhoven en Utrecht.

ASTA opende op 28 mei jongsleden opnieuw haar deuren en is minimaal 4 avonden per week geopend; dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Meer informatie over ASTA is te vinden op haar website: www.asta.nl. De volgende internationale gast van ASTA wordt ontvangen op 22 november. Dan presenteert ASTA niemand minder dan Carl Cox.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws