Bazar Curieux @ Nighttown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bazar Curieux, van de makers van Motel Mozaque presenteert 2 Many DJs, Peaches en vele anderen in Nighttown.

Bazar Curieux, van de makers van Motel Mozaque, zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 20 september in alle zalen van Nighttown te Rotterdam. Bazar Curieux wordt georganiseerd door de makers van Motel Mozaque, het tweedaagse kunstenfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Nighttown, de Rotterdamse Schouwburg en TENT.. De makers van het door de VNP tot Beste Festival 2003 verkozen Motel Mozaque streven ernaar het bijzondere, welkome gevoel dat binnen Motel Mozaque heerst ook binnen Bazar Curieux door te voeren.

Als bij Motel Mozaque zal ook bij Bazar Curieux sprake zijn van een verrassende line-up. Bekende en onbekende artiesten maken hier een interessante cross-over tussen verschillende muziek stylen. Bazar Curieux staat in het teken van muziek en met Nighttown als locatie betekend dat drie podia gevuld met overdonderde, bizarre en onverwachte acts.

Het programma is inmiddels bekend het beloofd weer een bijzondere ontdekkingsreis te worden!

2 Many DJs
The Fucking Deweale Brothers, de Soulwax mannen uit Gent oftewel 2 Many Djs hebben de tijd gevonden om tussen alle shows in Londen, Lowlands, Tokio of New York door de temperaturen op Bazar Curieux tot ongekende hoogten te laten stijgen dus... dansschoenen aan, handjes in de lucht en zweten maar!

Peaches
Deze extreme dame staat bekend om haar edginess. Tijdens haar live performance weet ze het publiek in een extase te brengen. We kennen haar allemaal van haar geweldige nummer Fuck the pain away dat de heren van 2ManyDJs op hun album bewerkte! Haarnieuwe album heet FatherfuckerNeed I say more!

NU
In Engeland, Belgi en vele andere landen zijn ze al een hit met Any Other Girl, het Britse blad NME kan alleen maar "Genius" zeggen en wij... wij voorspellen dat ook Nederland na hun optreden op Bazar Curieux verslaafd zal zijn.

Saunawest
Dansen. Zweten. Rocken. Gillen. In die volgorde. Dat zijn de Vier Hogere Beweegredenen van het sextet Saunawest. Deze heren komen niet alleen optreden nee ze zijn ook gastprogrammeur op Bazar Curieux en dat belooft met recht curieus te worden: videos, Tostis & meisjes in witte badjassen

Quannum Projects
Quannum Project Present: Gift of Gab, Lyrics Born, Maroons feat. Lateef the Truth Spreaker, Lifesavas, Joyo Velarde. Dit vrienden collectief van Dj Shadow komt Bazar Curieux met een bezoekje vereren! Al nieuwsgierig???
Verder wordt het programma van Bazar Curieux versterkt door de Rotterdams Fabrikaat Big Band, de Nachtburgemeesters van Amsterdam Joost van Bellen en


LX Pacific, de verleidelijke Gidsen van Motel Mozaque en de groovy jaren 80 sound van de Fat Truckers.

September in Rotterdam geeft elk jaar weer het startsein voor het begin van het culturele seizoen in Rotterdam. Daarbij kan natuurlijk Bazar Curieux niet ontbreken. Bazar Curieux is een onderdeel van Rotterdams Fabrikaat, een weekend vol cultuur, kunst, dans, muziek en alles wat er tussenin zit.

Check 4 updates: www.motelmozaique.nl.

ZA 20.09 Bazar Curieux met o.a. 2 Many DJs
Aanvang 20:00 uur
EUR 10,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.
Kaartverkoop bij Nighttown, Ticketservice (www.ticketservice.nl) de grotere Postkantoren, VVV en GWK-kantoren, Velvet Records en Plato.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws