Web site van H*RT - de wekelijkse zaterdagavond in Panama* - online

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

WWW.H-RT.NL
is het nieuwe platform dat de multidisciplinaire zaterdagavond H*RT in Panama* ondersteunt en versterkt. Een virtueel platform waar het echte gevoel van de Theaterzaal, The Shack en HIGH*RT te vinden is.



De H*RT site is een informatieve site, met alle achtergrond informatie van de programmering. Daarnaast is het een portal naar andere sites van kunstenaars, DJs en artiesten die meegewerkt hebben aan H*RT, om zo van H*RT het multidisciplinaire platform te maken wat het nu is.

Via de H*RT site krijgt de vaste bezoeker, maar ook het uitgaanspubliek dat nog niet eerder bij H*RT is geweest, een beter beeld van wat de filosofie achter de wekelijkse clubavond op zaterdag in Panama* is. Op de H*RT site is natuurlijk de programmering een in het oog springend onderdeel, maar daarnaast schenkt de H*RT site ook aandacht aan waar H*RT voor staat: H*RT is an unique club concept in Amsterdam, the only place where quality soulful dance music meets the urban experience in an environment where art at the heart flows free. The blood streams of this organic entity provide the musical body with a platform of dance, hip-hop, performance, transcending beats, video/ fine art and hi-social life as the cross cultural environment experience. Our H*RT beats contemporary culture. Ook de diepere achtergronden en filosofien van H*RT zijn hier te vinden.

Het bijzondere van H*RT ten opzichte van andere clubnachten is het feit dat H*RT kunst in de nacht brengt. Van een aantal uit het oog springende avonden zijn galleries gemaakt die op het HIGH*RT gedeelte van de site te zien zijn. Plus een portallijst van alle autonome HIGH*RT kunstenaars die op zaterdagavond hun kunsten hebben getoond. Bezoekers van de site kunnen hier nog eens op hun gemak genieten van verschillende performances.

Kortom: een multidisciplinair platform voor iedereen, voor de wekelijks H*RT bezoeker, maar ook voor minder frequente bezoeker die weer even op de hoogte wil worden gebracht, of voor diegene die nog niet eerder op zaterdag in Panama* is geweest.

De ontwikkeling en het up to date houden van de H*RT-site is in handen van OH-agency, strategy, concept design en development.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws