Win kaarten voor Friends meet Friends in de Waakzaamheid

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 30 augustus 2003 presenteert Wicked Pulse de tweede editie van Friends meet Friends. Deze tweede editie zal wederom plaatsvinden in n van Nederlands oudste n mooiste locaties, namelijk de Waakzaamheid in Koog aan de Zaan. De eerste editie was met recht een bescheiden succes te noemen en daarom is besloten om een aantal DJs van de vorige editie nu weer op te laten treden. Bovendien zal het accent nu nog meer op Techno komen te liggen.

De line up zal bestaan uit de volgende artiesten:

Michael Ulrich v.s M.Bee (Hardgroove, Revolution, Lounge)
Dan E (Innercity, Dutchtechno, Techworx)
Langue da Groovedealer (HQ,Impulz, 4 elements)
Eddy Floyd (Requested)
MC Tomster (Behind The Scene)

Friends meet Friends is hosted by Win & Tony



DJ Dan E

Friends meet Friends is ontstaan uit het idee van twee vrienden om een feest te geven waar oude vrienden van elkaar nieuwe ontmoeten. Zij nodigden hun eigen vriendenkring uit met het verzoek om hun eigen vrienden en bekenden mee te nemen. Op deze manier is een goede sfeer altijd verzekerd.

Zoals eerder vermeld zal de nadruk komen te liggen op Techno. Met artiesten zoals Langue da Groovedealer en DJ Dan E hoeven de Technoliefhebbers zich dus geen zorgen te maken. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur en kosten 12. De deuren zullen om 23:00 uur open gaan en pas om 06:00 uur weer sluiten.

Start2Dance.com mag vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is voor aanstaande vrijdag een e-mail met je volledige naam te sturen naar: dane@start2dance.com.

Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen op de gastenlijst worden gezet.

Voor meer informatie: www.waakzaamheid.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws