DJ Jean Live optreden voor lancering nieuwe single Supersounds langs de A4

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

27 augustus a.s verschijnt de nieuwste single van DJ Jean Supersounds.

DJ Jean behoeft geen verdere introductie. DJ Jean scoorde in het verleden Top 10 hits met o.a. Lift me up & Love Come Home. Zijn single The Launch werd niet alleen in Nederland een enorme hit, maar werd ook in o.a. in Engeland & Duitsland een Top 5 hit.

DJ Jean draait tientallen keren per maand, in de allergrootste clubs en bij de grootste evenementen ter wereld. Bovendien is DJ Jean, door zijn succes als artiest en DJ een zeer bekende Nederlander geworden met vele optredens op radio & TV en interviews in de bladen.
DJ Jean is zonder enige twijfel de meest bekende en meest populaire DJ van Nederland.

DJ Jeans nieuwste single Supersounds is weer een gegarandeerde top 10 hit. Om het succes van deze single te ondersteunen, heeft Digidance i.s.m. Shell Nederland een unieke CD presentatie bedacht. Hierbij zal DJ Jean op een speciale locatie zijn single voor het eerst aan het publiek presenteren.

29 augustus om 17.30 uur zal DJ Jean bij het Shell pompstation Den Ruygenhoek
(Rijksweg A4 Amsterdam / Schiphol) een miniconcert geven.
Na het optreden zal er gelegenheid zijn om een handtekening te bemachtigen van deze wereldberoemde dance grootheid.

Dit miniconcert zal in het radio programma van Jeroen van Inkel op Radio 538 in de dagen voor de 29e aangekondigd worden. Hierdoor gaan wij uit van een massale opkomst.

Voor de samenwerking met Shell is gekozen, omdat in de videoclip van Supersounds veelvuldig beelden voorbij komen van Streetbikes, Musclecars en andere vaar- en voertuigen. De link met brandstof leverancier Shell is dan snel gemaakt. De CD single zal ook bij alle Shell pompstations te koop zijn.

Digidance verwacht een massale toestroom van publiek op deze bijzondere locatie. Dit zal Nederlands eerste Highway Party worden, waar n van de grootste namen uit de dance scene zal optreden. Door de aanzienlijke beschikbare ruimte bij Shell pompstation Ruigehoek, verwachten wij niet dat er verkeersproblemen optreden op de A4. Mocht dit echter wel gebeuren dan zal dit de eerste keer zijn in de Nederlandse popgeschiedenis dat een artiest het verkeer lam legt door een CD presentatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws